مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:
سیل به استان بیش از ۲هزار میلیارد تومان خسارت زد
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: خسارتهای وارده از حادثه سیل در استان قزوین نزدیک به 2هزار و 250 میلیارد تومان است و در شمال و جنوب قزوین گسلهایی وجود دارد که هشت گسل فعال در شمال قزوین بسیار نگران کننده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، همایش ملی تخصصی درس آموختهها، تجربیات، فرصتها، چالشها و تهدیدات سیل اخیر با حضور مدیران کل مدیریت بحران استان و اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ظهر امروز در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,قدرتالله مهدیخانی در این جلسه اظهار کرد: قزوین یکی از استانهای حادثه خیز کشور است که از ۳۱ حادثه طبیعی و غیر طبیعی نیز ۲۵ مورد در استان وجود دارد و آخرین حادثه در استان سیل فروردین ماه بود که با بارندگی ۶۸ میلیمتری در ظرف ۳۶ ساعت بیشترین خسارت را در استان داشتیم.
,وی افزود: اقدامات لازم قبل بارندگی به وسیله اطلاع رسانی از طریق سازمان مدیریت بحران و هواشناسی انجام شد و بازدیدهایی که توسط مسئولین صورت گرفت موجب رفع نیاز به ماشین آلات تخصصی شد.
,مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین ادامه داد: با همراهی به موقع استاندار قزوین توانستیم خسارتها را به حداقل برسانیم و ما با ۲۸ میلیمتر بارندگی در طی سالهای ۷۷ تا ۷۸ نیز ۱۲الی ۱۳ نفر فوتی داشتیم.
,این مسئول در پایان گفت: خسارتهای وارده از حادثه سیل در استان قزوین نزدیک به ۲هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان است و در شمال و جنوب قزوین گسلهایی وجود دارد که هشت گسل فعال در شمال قزوین بسیار نگران کننده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه