logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تیم ملی فوتبال در ضیافت شام سفیر کشورمان در پرتغال

تیم ملی فوتبال در ضیافت شام سفیر کشورمان در پرتغال
تیم ملی فوتبال کشورمان پنجشنبه شب همراه با رئیس هیأت، سرمربی و مسئولان فنی تیم، میهمان سفیر کشورمان در پرتغال بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناشب گذشته(پنجشنبه) تیم ملی فوتبال کشورمان همراه با رئیس هیئت، سرمربی (همراه با پدر خود) و مسئولان فنی تیم میهمان سفیر کشورمان در پرتغال بودند.

, شبکه اطلاع رسانی داناشب گذشته(پنجشنبه) تیم ملی فوتبال کشورمان همراه با رئیس هیئت، سرمربی (همراه با پدر خود) و مسئولان فنی تیم میهمان سفیر کشورمان در پرتغال بودند.,

در ضیافت شامی که بهمین مناسبت ترتیب داده شد بود، حجت الاسلام شهاب مرادی نیز که این هفته برای سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم در روزهای خجسته بین 2 عید قربان و غدیر از طرف سفارت دعوت شده است، نیز حضور داشت.

,

در ابتدا «کی روش» ضمن تشکر از سفارت، گفت: بازی خوب تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل، شناخت و تصور مردم پرتغال را نسبت به سطح فوتبال ایران تغییر داد. هم اینک فوتبال ایران برای این کشور شناخته شده است.

,

وی در ادامه ضمن ابراز رضایت از تمرینات تیم ملی افزود: روزهای سختی را در پیش رو داریم و با تلاش فراوان کسب مقام قهرمانی در بازیهای آسیایی ممکن و دست یافتنی است.

,

 

,

در ادامه غریبی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال نیز ضمن خوشامدگویی به میهمانان گفت: درخشش خوب و بازی حرفه‌ای شما در مسابقات جام جهانی، علاوه بر انباشت غرور ملی در کشور، برای من دیپلمات نیز در برخی از ملاقات‌ها موجب فخر و مباهات بود.

,

وی ابراز امیدواری کرد که با همت و تلاش بازیکنان و مدیریت و تدبیر کی روش بار دیگر شاهد طنین نام جمهوری اسلامی در جهان بویژه در قاره آسیا باشیم.

,

حجت الاسلام مرادی نیز در سخنان کوتاهی به نقش قهرمان اشاره کرد و گفت: دوره قهرمانی کوتاه است ولی آنچه نام و یاد قهرمان را پایدار و همیشگی می‌کند، منش و نوع نگاه و زندگی آن به جامعه و مردم است. گاهی اوقات نام یک پهلوان -همانند تختی- گره از مشکل مردم باز می‌کند. دوره قهرمانی علیرغم کوتاهی، فرصت و ظرفیت بالایی دارد که اگر از آن خوب استفاده شود سالها و شاید قرنها جامعه بشری از آن بهره گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه