طرح تشدید بازرسی‎ها از بازار مرتبط با مدارس تا پنج مهر ادامه دارد

طرح تشدید بازرسی‎ها از بازار مرتبط با مدارس تا پنج مهر ادامه دارد
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف استان اصفهان گفت: به منظور کنترل بازار، طرح تشدید بازرسی ها همزمان با فرا رسیدن اول مهر و بازگشایی مدارس از 9 شهریور شروع شده و تا پنج مهر هم ادامه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: به منظور کنترل بازار، طرح تشدید بازرسی ها همزمان با فرا رسیدن اول مهر و بازگشایی مدارس از 9 شهریور شروع شده و تا پنج مهر هم ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با خبرنگار , صاحب نیوز, اظهار کرد: به منظور کنترل بازار، طرح تشدید بازرسی ها همزمان با فرا رسیدن اول مهر و بازگشایی مدارس از 9 شهریور شروع شده و تا پنج مهر هم ادامه خواهد داشت.,

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف استان اصفهان تصریح کرد: تا امروز در این طرح یک هزار و555 بازرسی انجام که منجر به تشکیل 103 پرونده شده و برای تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

,

وی افزود: مجموع ریالی این پرونده ها 184 میلیون و 388 هزار و550 ریال بوده و همچنان این بازرسی ها هم ادامه دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه