دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مازندران خبر داد

برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در 700 نقطه مازندران

برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در 700 نقطه مازندران
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در مازندران گفت: آیین شیرخوارگان حسینی روز جمعه هفته جاری در 700 نقطه استان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین مهدی نژاد در گفت و گو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: مراسم شیرخوارگان حسینی روز جمعه 15 شهریور همزمان با ایران و جهان، در شهرها و روستاهای مازندران برگزار می شود.

وی افزود: این آیین از ساعت 9 صبح روز جمعه ششم محرم با حضور مشتاقان اهل بیت عصمت و طهارت همزمان در 700 مکان استان مازندران برگزار خواهد شد.

مهدی نژاد با اشاره به اینکه این مراسم معنوی در شهرها در مصلاها و مساجد و در روستاها در حسینیه ها و تکایا با حضور شیرخوارگان و مادرانشان برگزار می شود افزود: این آیین در شهرستان ساری در مصلای جمعه امام خمینی (ره) و حسینیه چهاردانگه ای ها  واقع در بلوار کشاورز برگزار می شود.  

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در مازندران تصریح کرد: حدود 20 هزار دست لباس شیرخوارگان حسینی، روز جمعه در مکان های برگزاری این مراسم در مازندران توزیع می شود.

وی گفت: 4 هزار و 500 نقطه در ایران و 44 کشور جهان امسال میزبان آیین شیرخوارگان حسینی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه