امام جمعه میاندورود:
عاشورا یک دانشگاه جهانی است
امام جمعه میاندورود بر گرامیداشت ارزشهای والا و اهداف نهضت عظیم سیدالشهدا (ع) تأکید کرد و گفت: عاشورا یک دانشگاه جهانی است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، امروز هفتم محرمالحرام مصادف با گرامیداشت شهادت نوجوان ۱۳ ساله کربلا حضرت قاسمبن الحسن(ع) است که در آن طبق یک سنت چندین سال همایش «احلی منالعسل» با حضور گسترده نوجوانان عاشورایی در نقاط مختلف ایران اسلامی برگزار میشود.
در شهرستان میاندورود این مراسم عصر امروز در تکیه بالای سورک برگزار شد که مداحان اهلبیت(ع) در رثای سالار شهیدان(ع)، ائمه طاهرین(ع) و حضرت قاسم(ع) مدیحهسرایی و دانشآموزان و معلمان و اولیا به عزاداری و سینهزنی پرداختند.
حجت الاسلام رضا محمدنسب امام جمعه میاندورود در این مراسم با ابراز تشکر از نوجوانان برای برگزاری خوب این مراسم، اظهار کرد: احلی من العسل یعنی شما دانش آموزان به استاد و معلم خودتان امام حسین( ع) اقتدا میکنید و درس بخشش و آگاهی میگیرید.
محمدنسب بیان کرد: حضرت قاسم(ع) به امام حسین(ع) فرمود احلی من العسل یعنی شهادت از عسل برای من شیرینتر است و نشان از عشق و علاقه و شناخت آن حضرت از امام زمان و دین بود.
وی خاطرنشان کرد: عاشورای امام حسین(ع) یک دانشگاه جهانی است که استاد خردسالان حضرت علی اصغر(ع)، استاد جوانان حضرت علی اکبر(ع) و استاد میان سالان قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل(ع) است.
حسینعلی علیجانی مدیر آموزش و پرورش میاندورود نیز گفت: امروز نوجوانان به مدرسه کربلا و محرم آمدند که معلمشان آسمانی بود، شاگردان زیادی داشت و از بین آنها ۷۲ نفر قبول شدند که هر یک از آنها خود معلم بودند و به همه درس میدادند.
علیجانی با بیان اینکه اتفاقی که در کربلا رخ داد درسی بود که به یادگار ماند، افزود: امروز روز شما نوجوانان است و حضرت علی اکبر(ع) نشان داد که ولایتپذیری و دینداری بزرگ و کوچک نمیشناسد.
وی با تاکید بر اینکه شما نوجوانان عشق به امام حسین(ع) داشتید که در روز تعطیل در این مراسم حضور پیدا کردید، تصریح کرد: اگر روزی این عشق از دل ما برود دین ما کامل نیست.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه