logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

آزمون رکورد ایرانی ها را پس می گیرد؟

آزمون رکورد ایرانی ها را پس می گیرد؟
نه دایی و نه کریس رونالدو، وقتی به سن آزمون بودند اندازه او گل ملی نداشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عملیات غیر ممکن شکستن رکورد دایی، توسط رونالدو ممکن شده و کاپیتان تیم ملی پرتغال در کمترین فاصله با او قرار دارد. اگر اتفاق عجیبی نیفتد، رونالدو احتمالا رکورد دایی را می‌شکند و تبدیل به بهترین گلزن ملی فوتبال خواهد شد. با این حال، خیلی از ایرانی‌ها امیدوارند مانعی، بتواند سر راه اعجوبه پرتغالی شود. امید دیگر ایرانی‌ها، به بازیکنی است که شانس بالایی برای پس گرفتن این رکورد خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سردار آزمون، بهترین گلزن فعلی تیم ملی و پنجمین گلزن تاریخ ایران است. او در سن 24 سالگی، 29 گل ملی زد که آخرینش در بازی آخر تیم ملی مقابل هنگ کنگ بود. نکته امیدوار کننده درباره آزمون، سن او در زمان رسیدن به این تعداد گل ملی است. آزمون تقریبا 24 سال و 8 ماه دارد. علی دایی وقتی به سن آزمون رسید، فقط 7 گل ملی داشت. کریستیانو رونالدو هم تا این سن، 22 گل زده بود. یعنی در حال حاضر آزمون، حداقل در سن مشابه از هر دوی آن‌ها جلوتر قرار دارد. او در اوج آمادگی هم هست اما موضوع هم، توانایی ادامه این مسیر تا سن بالا، در حد دایی و رونالدوست. تفاوت اصلی او با این دو نفر شاید، در زمینه انگیزه برای بالا بردن تعداد گل‌های ملی باشد. آزمون در سال 2018، فقط 2 گل ملی زد که آمار بسیار ضعیفی است. دلیل اصلی این آمار، وضعیت روانی آزمون بود که باعث شد پس از جام جهانی، بازی‌های ملی را موقتا کنار بگذارد و حتی پس از بازگشت، تا جام ملت‌ها طول کشید تا به فرم خوبش برگردد.
,
 
,
نکته دیگر، استفاده نکردن آزمون از بازی‌هایی است که تعداد گل ملی او را بالا می‌برند. رونالدو این هفته، 4 گلش را به تیم لیتوانی زد و بخش زیادی از فاصله با دایی را پر کرد. دایی هم اواخر دوران بازی، کار مشابهی مقابل لائوس انجام داده بود. آزمون اما استفاده چندانی از این بازی‌ها نمی‌کند. مثل بازی با گینه نو، که تیم ملی 8 گل زد و آزمون در آن حضور نداشت. او اگر بخواهد به دایی و رونالدو برسد، باید انگیزه‌ای در حد آن‌ها داشته باشد.
,
 
,
البته بجز آزمون، بازیکنان زیادی در دنیا، گزینه‌های شکستن رکورد دایی و رکورد احتمالی رونالدو هستند. یکی از آن‌ها، نیمار است که 61 گل ملی هم زده اما مصدومیت‌ها و فراز و نشیب‌های زیادش، باعث شده آمار گل‌های ملی‌اش پایین بیاید و از 15 گل در سال 2014، به فقط یک گل در سال 2019 برسد. گزینه جدی‌تر، شاید کیلیان ام‌باپه باشد. او در سن 20 سالگی، 13 گل زده که 12 تای آن‌ها در دو سال اخیر زده شده‌اند. اگر او همین مسیر پیشرفت را ادامه دهد، با توجه به سن و سالش و بالا رفتن تعداد بازی ملی کشورهای اروپایی، یکی از شانس‌های جدی رسیدن به این رکورد خواهد بود. فعلا رونالدو، اصلی‌ترین گزینه رسیدن به دایی است و اگر موفق شود، ایرانی‌ها باید به سردار تازه‌شان برای پس گرفتن این رکورد ارزشمند امیدوار باشند.
,
 
,
منبع: وب سایت برنامه نود
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه