logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

کارشناس مذهبی در گفتگو با قم فردا:

رفتار برخی از مسئولان برخلاف آموزه های نهضت امام حسین(ع) است

رفتار برخی از مسئولان برخلاف آموزه های نهضت امام حسین(ع) است
این استاد اخلاق حوزه گفت: اخیرا دستگاه قضا عده ای از مدیران کشور را که ظاهر مومنانه داشتند بازداشت کرده است؛ کسانی که ایمانشان ضعیف است و عزادار واقعی امام حسین (ع) نیستند وقتی به سمتی تکیه می کنند، شروع به اختلاس و ثروت اندوزی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آیت الله سید رضا حسینی مازندرانی  در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به انفاق در ایام محرم و صفر، اظهار داشت: عده ای نه تنها اهل انفاق نیستند، بلکه اهل دست درازی به بیت المال هستند.

 وی ادامه داد: کسانی که ایمانشان ضعیف است و عزادار واقعی امام حسین (ع) نیستند وقتی به سمتی تکیه می کنند، شروع به اختلاس و ثروت اندوزی می کنند.
 
 تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) شهر ری با اشاره به افزایش عزاداری ها نسبت به سال قبل، گفت: با افزایش تورم برخی فکر می کردند که نذری در ماه محرم کم شود اما این اتفاق نیفتاد و این اوج انفاق و اخلاص مردم ما را نشان می دهد.
 
 وی افزود: منبری های و مداحان باید خود را وقف امام حسین(ع) کنند؛  گاهی شنیده می شود برخی از منبری ها و مداحان، پول های کلان می گیرند درحالی که باید خود را وقف اهل بیت (ع) کنند.
 
 آیت الله حسینی مازندرانیاز عملکرد برخی مسئولین انتقاد کرد و خاطرنشان شد: برخی از مسئولان کشور  از بیت المال برای زینت دادن به دفاتر کارشان و منازلشان استفاده می کنند.

وی اضافه کرد: متاسفانه برخی از مسئولان با رسیدن به سمت و مقامی، خود را می بازند، همین وضعیت موجب بروز این همه مشکلات مالی  و آسیب های فرهنگی و اجتماعی در کشور ما شده است.
 
این استاد اخلاق حوزه انفاق جان را بالاترین انفاق ها معرفی کرد و گفت: کسانی که ایمان نداشتند حضرت سیدالشهدا (ع) را در صحنه کربلا رها کردند، اگر ایمان انسان ها ضعیف باشد با ترس از دست دادن جانشان، امام زمان خود را نیز رها می کنند.

وی گفت: شهدای مدافع حرم نمونه های برتر چنین افراد با ایمان و مخلصی هستند که جان خود را در راه خدا انفاق کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , قم فردا, قم فردا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه