معاون فنی اجرایی سرشماری شهرستان املش:

41 درصد طرح آمارگیری کشاورزی املش انجام شده است

41 درصد طرح آمارگیری کشاورزی املش انجام شده است
طرح آمارگیری کشاورزی از 5 مهرماه همزمان با سراسر کشور در املش در حال اجراست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد جعفر ترابی کجیدی در گفت و گو با خبرنگار املش ما ، افزود: تلاش، جدیت و پیگیری کارشناسان و آمارگیران با توجه به ارائه کلاس های آموزشی دقیق و منسجم باعث پیشرفت و دقت در اجرای سرشماری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما ,

وی از پیشرفت مطلوب در امر آمارگیری کشاورزی این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه آمارگیری های قبلی به صورت مکتوب و نوشتاری و کار با کاغذ بود، این مسئله موضوع آمارگیری را بسیار مشکل کرده بود.

,

معاون فنی اجرایی سرشماری شهرستان املش بیان کرد: هم اکنون که این آمارگیری به صورت کار با تبلت و سیستم های پیشرفته و به روز انجام می شود مزایای خاصی مانند  دقت در عمل و همچنین تسریع در زمان را دارد.

,

ترابی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 1700مکان فهرست شده  درشهر املش انجام شده که از  696 خانوار،  56 خانوار بهره بردار  بوده اند.

,

وی افزود: در سرشماری از روستاهای این شهرستان نیز بیش از 7600 مکان فهرست شد که از 4076 خانوار 2807 بهره بردار می باشند.

,

براساس این گزارش در 12 روز اول سرشماری 57 آبادی مورد آمارگیری قرار گرفته اند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه