logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار خراسان شمالی:

سپاه پاسداران با حضور، از خودگذشتگی و سازندگی در تمامی صحنه های حساس ، نظام را حفظ کرده است

سپاه پاسداران با حضور، از خودگذشتگی و سازندگی در تمامی صحنه های حساس ، نظام را حفظ کرده است
استاندار خراسان شمالی گفت: در طول 40 سال عمر انقلاب، هر زمان و مکانی به کمک سپاه لازم بوده، این ارگان ارزشی انقلاب با تمام وجود به میدان آمده و با ازخودگذشتگی و سازندگی، نظام را حفظ کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، محمد علی شجاعی امروز در مراسم افتتاح پروژه های محرومیت زدایی استان که با حضور "سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران" در محل روستای پیربز و در جمع اهالی این روستا، گفت: وظیفه ما خدمت به محرومان و رفع مشکلات آن ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصراترک, عصراترک, ، محمد علی شجاعی امروز در مراسم افتتاح پروژه های محرومیت زدایی استان که با حضور "سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران" در محل روستای پیربز و در جمع اهالی این روستا، گفت: وظیفه ما خدمت به محرومان و رفع مشکلات آن ها است.,

استاندار خراسان شمالی افزود: وقتی حضور آگاهانه و توأم با شعور مردم را در پیوستگی با رهبری و نظام را در تمامی صحنه های حساس نظام می بینیم، باز خواهیم دید که چقدر در خدمت به این مردم، عقب هستیم.

,

وی اظهارداشت: در خراسان شمالی تلاش کردیم با همراهی و انسجام، در مسیر درست، ولایت و نظام به گونه ای عمل کنیم که برنامه های دولت خدمتگزار در راستای خدمتگزاری به شما مردم فهیم و صبور، بتواند تحقق پیدا کند.

,

شجاعی ضمن تقدیر و تشکر از سپاه استان، افزود: هرگاه برنامه ای برای استان داریم، داشته های سپاه را داشته های خودمان دانسته ایم و سپاه همیشه در کنار ما بوده و هیچ کوتاهی نکرده و این نعمتی است که از آن برخورداریم.

,

مقام عالی دولت در خراسان شمالی با بیان اینکه خدمت به مردم وظیفه اصلی و ابتدایی ما است، خاطرنشان کرد: برنامه های بسیاری را برای روستا ها داریم و امیدواریم بتوانیم علارقم تمام نداشته هایمان در بحث زیر ساخت های استان، جبران گذشته کنیم.

,

شجاعی افزود: سپاه در طول 40 سال انقلاب، سال به سال در واژگان ما معنای بیشتری پیدا می کند و کلماتی همچون رشادت، اقتدار، سرافرازی، آزادگی، معنویت و شهادت، هم معنای سپاه است که این هم به واسطه پاکی و صداقتی است که در نیروهای سپاه موج می زند.

,

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: در طول 40 سال عمر انقلاب، هر زمان و مکانی به کمک سپاه لازم بوده، این ارگان ارزشی انقلاب با تمام وجود به میدان آمده و با ازخودگذشتگی و سازندگی، نظام را حفظ کرده است.

,

سرهنگ ابوالقاسم چمن، فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی نیز در ادامه این مراسم تمام اقدامات انجام شده در استان را حاصل تلاش و همدلی همه مسئولان خواند.

,

وی با بیان اینکه در آستانه 40 سال انقلاب اسلامی، 40 هزار پروزه محرومیت زدایی در دستور کار بسیج قرار گرفت، اظهارداشت: از این تعداد 1560 پروژه سهم خراسان شمالی بود که به همت بسیج سازندگی 686 پروژه در جغرافیای 3 هزار روستا گسترش دارد.

,

سرهنگ چمن اضافه کرد:80پروژه نیز مربوط به قرارگاه پیشرفت و آبادانی است که در 90 روستا در دستور کار است.

,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه