محورهای خروجی استان مازندران شاهد ترافیک سنگین است

محورهای خروجی استان مازندران شاهد ترافیک سنگین است
فرمانده پلیس راه مازندران از وجود ترافیک سنگین در محورهای خروجی مازندران به استان‌های تهران و البرز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار علی‌رضا قدمی اظهار داشت: بازگشت مسافران تابستانی به شهرهای خود از محورهای مازندران از روز گذشته آغاز شده و هم اکنون محورهای هراز، کندوان دارای تراکم ترافیکی شدید و سنگین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: رانندگان با مدیریت زمان نسبت به بازگشت خود به شهرهایشان اقدام کنند و بازگشت خود را به ساعات پایانی شب و یا صبح موکول کنند تا شاهد ترافیک کمتری در محورها باشند.

,

فرمانده پلیس راه مازندران با اشاره به یک‌طرفه شدن محور هزار از عصر امروز جمعه، تصریح کرد: تردد در این محور از ساعت 14 امروز از رودهن به آمل ممنوع است.

,

قدمی با بیان اینکه ترافیک پرحجمی را در محور سوادکوه به تهران شاهد هستیم، افزود: محور کندوان نیز عصر امروز از کرج به چالوس یکطرفه می‌شود.

,

وی با اشاره به جو صاف و آفتابی در استان مازندران، گفت: وضعیت ترافیکی در محورهای کناره‌ای استان به صورت نیمه سنگین گزارش شده است.

,

استان مازندران دارای شش محور ترانزیتی هراز، سوادکوه، کندوان، گلوگاه، کیاسر و رامسر است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه