مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل خبرداد؛

رشد 50 درصدی دستگیری حفاران غیر مجاز در اردبیل

رشد 50 درصدی دستگیری حفاران غیر مجاز در اردبیل
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از رشد 50 درصدی دستگیری حفاران غیر مجاز در اردبیل خبرداد و گفت: در ۶ ماهه اول امسال ۶۳ حفار غیر مجاز در سطح استان اردبیل دستگیر شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، نادر فلاحی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل امشب در جمع خبرنگاران به تشریح وضعیت حفاران غیر مجاز اردبیل پرداخت و گفت: امسال دستگیری حفاران غیر مجاز در سطح استان اردبیل رشد 53 درصدی دارد و در 6 ماهه اول امسال 63 حفار غیر مجاز در سطح استان اردبیل دستگیر شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی از تشکیل 14 پرونده قضایی در این رابطه خبر داد و افزود: در خصوص دستگیری حفاران غیر مجاز در سطح استان اردبیل 14 پرونده قضایی نیز تشکیل شده است که در این میان مردم و اهالی مناطق نیز مشارکت و همکاری ویژه و گسترده‌ای در راستای شناسایی و دستگیری حفاران غیر مجاز از خود نشان می‌دهند.

,

فلاحی گفت: در پی مداخله به‌هنگام و کشف حفاری‌های غیر مجاز، 49 قطعه عتیقه نیز کشف و ضبط شده است و این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 1500 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

,

 وی با بیان اینکه امسال  17 مورد حفاری غیر مجاز در سطح استان اردبیل کشف شده است، گفت: در این مدت موفق شده‌ایم 11 مورد ادوات و تجهیزات حفاری را کشف و توقیف کرده و به ثبت برسانیم.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه