مدیر آموزش و پرورش رامیان :
نیروی انتظامی الهام بخش امنیت درجامعه است
مدیر آموزش و پرورش رامیان گفت : نیروی انتظامی الهام بخش امنیت و آسایش در جامعه اسلامی هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاس بیست ، بمناسبت هفته نیروی انتظامی مسئولین آموزش و پرورش با فرماندهی و پرسنل نیروی انتظامی دیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,اسدالله صادقلو مدیر آموزش و پرورش رامیان ضمن تبریک دهه ولایت و هفته نیروی انتظامی گفت: امنیت اجتماعی، از نیازهای اساسی هر جامعه و زمینه ساز توسعه است و پلیس و نیروی انتظامی نقش تعیین کننده ای در این امر دارند.
,وی افزود : نیروی انتظامی الهام بخش امنیت و آسایش در جامعه اسلامی هستند.
,در ادامه شهمرادی فرمانده نیروی انتظامی تعامل آموزش و پرورش و نیروی انتظامی را باعث تقویت امنیت برشمرد و از مسئولین آموزش و پرورش خواست در بین دانش آموزان در خصوص اطلاع رسانی کافی انجام دهند.
,گفتنی است برحضور ماموران نیروی انتظامی در هنگام تعطیلی مدارس خصوصا دبیرستان های دخترانه برای ایجاد امنیت بیشترتاکید شد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه