والیبال قهرمانی آسیا - دبی

کویت دومین قربانی شاگردان ولاسکو

کویت دومین قربانی شاگردان ولاسکو
تیم ملی والیبال ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی آسیا به سادگی از سد کویت گذشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  فارس ،تیم ملی والیبال ایران، مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌های قهرمانی آسیا در دومین گام ظهر امروز برابر کویت قرار گرفت و توانست به راحتی و با نتیجه 3 بر صفر حریف خود را شکست دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تیم ملی والیبال ایران، مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌های قهرمانی آسیا در دومین گام ظهر امروز برابر کویت قرار گرفت و توانست به راحتی و با نتیجه 3 بر صفر حریف خود را شکست دهد.,

خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی ایران برای این مسابقه سعید معروف، آرمین تشکری، محمد موسوی، امیر غفور، حمزه زرینی، فرهاد قائمی و فرهاد ظریف را به عنوان ترکیب اولیه روانه میدان کرد.

,

عادل غلامی، مهدی مهدوی، علیرضا مباشری، رحمان داودی و شهرام محمودی نیز بازیکنان ذخیره ایران در این دیدار بودند که به تناوب وارد میدان شدند. نسبت به مسابقه قبلی مقابل قزاقستان، در این مسابقه فقط جای آرمین تشکری و عادل غلامی تغییر کرده است.

,

در این جدال نه چندان سخت برای ایران، شاگردان ولاسکو در 3 ست متوالی و با نتایج 25 بر 13، 25 بر12 و 25 بر 17 کویت را از پیش‌رو برداشتند.

,

مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات در هشت گروه برگزار می شود و دو تیم برتر هر گروه به مرحله دوم صعود می‌کند. در مرحله دوم نیز تیم‌ها در چهار گروه به مصاف هم می روند.

,

دو تیم برتر گروه‌های دور دوم، به مرحله یک چهارم نهایی صعود می‌کنند. به این ترتیب شاگردان ولاسکو فردا استراحت می‌کنند و روز سه‌شنبه مسابقات خود را ادامه خواهند داد.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه