برای سومین روز پیاپی
مدارس ابتدایی مشهد در نوبت عصر تعطیل شد
باتوجه به تداوم سطح آلاینده های جوی، و براساس اعلام اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان خراسان رضوی مدارس نواحی هفتگانه در نوبت عصر امروز تعطیل خواهند بود .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ با توجه به تصمیم کارگروه اضطراری آلودگی هوای مشهد، تمامی مدارس ابتدایی دوره اول و دوم و مراکز پیش دبستانی و همچنین مدارس استثنائی نواحی هفتگانه مشهد و تبادکان و همچنین مناطق احمدآباد و رضویه، امروز در نوبت صبح تعطیل بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,براساس اعلام اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان خراسان رضوی و باتوجه به تداوم سطح آلاینده های جوی، مدارس نواحی هفتگانه مشهد ، تبادکان و احمدآباد و رضویه در نوبت عصر امروز دوشنبه ۸ مهرماه در نوبت عصر تعطیل خواهند بود .
,روز اول مهر هم مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی مشهد به همین علت تعطیل شد.
,مردم مشهد پارسال ۴۵ روز هوای پاک، ۲۷۵ روز هوای سالم و ۴۵ روز هوای ناسالم تنفس کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه