logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مازندران اعلام کرد

توزیع 5 هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان مدارس محروم

توزیع 5 هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان مدارس محروم
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مازندران از توزیع 5 هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان مدارس محروم و مناطق کمتر توسعه یافته استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا هادیان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: همزمان با توزیع 500 هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان مدارس محروم و مناطق کمتر توسعه یافته کل کشور، طرح پویش ملی مشق احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با توزیع 5 هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار تولید داخل برای دانش‌آموزان مدارس محروم و مناطق کمتر توسعه‌یافته مازندران اجرا شد.

وی تصریح کرد: در این طرح علاوه بر حمایت از دانش‌آموزان مدارس محروم در این مناطق همزمان حمایت از تولیدات داخلی و رونق تولید ملی در دستور کار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار گرفت و سبب افزایش رونق تولید کارخانه‌های نیمه فعال و تعطیل فراهم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مازندران محتویات این بسته را شامل یک عدد کیف، چهار عدد مداد مشکی یا خودکار آبی، دو عدد مداد یا خودکار قرمز، یک بسته 12 تایی مداد رنگی یا کلاسور 100 برگ، پاک کن، تراش، خط کش، جامدادی، یک عدد دفتر نقاشی، دو عدد دفتر 60 برگ و یک عدد دفتر 100 برگ برشمرد.

این مسؤول با اشاره به اینکه بنیاد برکت براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺳﺘﺎد اﺟﺮایی ﻓﺮﻣﺎن ﺣﻀﺮت اﻣﺎم(ره) تاسیس شد تا وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم کشور را متحول سازد، اظهار کرد: گستره فعالیت بنیاد برکت وسیع است و زمینه‌های آموزشی، بهداشتی، برق‌رسانی، آب‌رسانی، مخابراتی، فرهنگی و مذهبی، مسکن، ورزشی، انتظامی، جاده‌ای، آبخیزداری، دامپروری، تامین سوخت و طرح‌های هادی روستایی را شامل می‌شود.

هادیان یکی از اصلی‌ترین اهداف تاسیس بنیاد برکت را کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه‌ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم عنوان کرد.

وی با اعلام اینکه بنیاد برکت بازوی توانمند ستاد اجرایی ستاد فرمان امام(ره) است گفت: زمانی که بنیاد برکت تأسیس شد برای خود اهداف مختلفی را تعریف و ترسیم کرد که مهم‌ترین آن در حوزه مشارکت اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق محروم بوده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مازندران ادامه داد: واحدهای تولیدی که به دلیل کاهش و تعدیل نیرو و در آستانه تعطیلی قرار گرفتند بنیاد برکت بعد از تقاضا وضعیت را براساس توجیه اقتصادی، اشتغال‌زایی پایدار و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم بررسی و مشارکت می‌کند.

هادیان میزان مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در استان را 372 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: مشارکت در بیش از 18 طرح اشتغال‌زایی بنگاه‌محور با سرمایه‌گذاری 2.450 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای 6 هزار و 460 نفر، اجرای 800 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با اشتغال هزار و 541 نفر و 555 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، اجرای 29 طرح اشتغال زایی تسهیلات محور با اشتغال91 نفر و 174 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ساخت و احداث 53 مدرسه با بیش از 337 کلاس درس، ساخت و احداث 140 مسجد در روستاهای محروم استان، اجرای 87 پروژه‌ زیربنایی شامل حسینیه، آب‌رسانی خانه عالم، پل، کتابخانه، راه مسکن، معابر روستایی، ساخت مخزن آب مرکز بهداشت استان، ساخت 724 واحد مسکن محرومان، پوشش بیمه‌ برای 44 هزار و 20 نفر از روستائیان و ارائه خدمات بیمه‌ ایتام(طرح برکت مهدوی) برای 4 هزار و 17 نفر از مهم‌ترین اقدامات بنیاد برکت در استان است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه