پولیتیکو: وزیر انرژی آمریکا کناره گیری می کند

پولیتیکو: وزیر انرژی آمریکا کناره گیری می کند
یک رسانه آمریکایی از قصد وزیر انرژی این کشور برای کناره گیری از این سمت تا پایان ماه نوامبر میلادی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک رسانه آمریکایی از قصد وزیر انرژی این کشور برای کناره گیری از این سمت تا پایان ماه نوامبر میلادی خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر اساس این گزارش، سه منبع آگاه به پایگاه خبری تحلیلی پولیتیکو گفته اند که «ریک پِری» وزیر انرژی آمریکا قصد دارد تا پایان ماه نوامبر از دولت دونالد ترامپ کناره‌گیری کند.

, بر اساس این گزارش، سه منبع آگاه به پایگاه خبری تحلیلی پولیتیکو گفته اند که «ریک پِری» وزیر انرژی آمریکا قصد دارد تا پایان ماه نوامبر از دولت دونالد ترامپ کناره‌گیری کند. ,

به نوشته پولیتکیو، ریک پِری همواره سعی کرد از جنجال‌ها دور بماند اما سفرهای وی به اوکراین پای وی را نیز به تحقیقات کنگره درباره استیضاح ترامپ کشاند.

, به نوشته پولیتکیو، ریک پِری همواره سعی کرد از جنجال‌ها دور بماند اما سفرهای وی به اوکراین پای وی را نیز به تحقیقات کنگره درباره استیضاح ترامپ کشاند.,

با این حال دو نفر از منابع مورد استناد پولیتیکو این قصد پری را بی ارتباط با موضوع استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کردند.

, با این حال دو نفر از منابع مورد استناد پولیتیکو این قصد پری را بی ارتباط با موضوع استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کردند.,

پیش بینی می شود «دن برولیت» معاون ریک پری جایگزین وی شود.

, پیش بینی می شود ,

منبع:مهر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه