مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل خبرداد؛
کشف و ضبط 30 دستگاه استخراج بیت کوین در اردبیل/ جریمه چهارصد میلیون ریالی یک راننده در اردبیل
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از کشف و ضبط ۳۰ دستگاه استخراج بیت کوین در اردبیل خبرداد و گفت: یک راننده در پرونده فروش غیرقانون گازوئیل در اردبیل محکوم به پرداخت بیش از چهارصد میلیون ریال جزای نقدی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما،علی رحیمی آذر مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران از کشف و ضبط ۳۰ دستگاه بیت کوین در اردبیل خبرداد و گفت: پس از احراز تخلف سه نفر در این خصوص، دستگاه ها به نفع دولت ضبط و متخلفین نیز به پرداخت سه میلیارد و ده میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,رحیمی آذر در ادامه سخنان خود به کشف چهار هزار لیتر گازوئیل در اردبیل نیز اشاره کرد و گفت:در پی گزارش بازرسان شرکت نفت منطقه اردبیل مبنی بر کشف مقدار چهار هزار و ۸۰۰ لیتر گازوئیل از یک راننده اتوبوس که اقدام به فروش گازوئیل بهصورت تجاری میکرد پروندهای در این رابطه تشکیل شد.
,وی افزود: راننده متخلف به پرداخت مبلغ چهارصد و نود میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه