جانشین بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان خبر داد
آغاز به کار درمانگاه سیار امام رضا(ع) درعمود ۲۸۵ مسیر کربلا و نجف
جانشین بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان از راه اندازی درمانگاه سیار امام رضا(ع) و آغاز به کار آن درعمود ۲۸۵ مسیر کربلا و نجف توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه کمیلی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: پس از برگزاری جلسه در محل استقرار تیم وظایف هر فرد مشخص و تقسیم کار انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,وی با بیان اینکه تیم 18 نفره بسیج جامعه پزشکی استان برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی در این عمود مستقر شده است، افزود: از دو روز گذشته بخش دیالیز در این مکان فعال شده است.
,
,
.jpg)
, ,
جانشین بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان استان در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: این تیم شامل پزشک عمومی، متخصص طب اورژانس، متخصص زنان وزایمان، رزیدنت زنان وزایمان، پرستارخواهر و برادر، پرستارتریاژ، داروساز، دندانپزشک و دستیاردندانپزشک، نسخه پیچ، نیروی خدمات، نیروی انتظامات، منشی، مسئول روابط عمومی و نیروی خدماتی است که در حال ارائه خدمات به زائران سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) می باشند.
, ,
.jpg)
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه