مدیرکل حج و زیارت کرمانشاه:
شمار زوار کرمانشاهی در سامانه سماح از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت
مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه گفت: تا کنون ۴۸ هزار کرمانشاهی برای حضور در پیاده روی اربعین در سامانه سماح نامنویسی کردهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد دارابی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار موجود در سامانه سماح، شمار افراد ثبت نام شده از استان کرمانشاه برای حضور در پیاده روی اربعین به ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه با بیان اینکه مشکلی بر سر راه ثبت نام و تردد زوار اربعین وجود ندارد، عنوان کرد: در ساعات ۷ تا ۱۱ صبح ازدحام جمعیت وجود دارد اما از ساعت ۱۱ تا ۱۶ تردد به صورت روان انجام می شود.
,وی عنوان کرد: برای انتقال زوار اربعین از مرز به منذریه خودروهای عراقی و ایرانی به اندازه کافی وجود دارد.
,مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه با بیان اینکه شمار دفاتر زیارتی برای انجام ثبت نام زوار اربعین کافی است، گفت: با توجه به انجام ثبت نام های اینترنتی تعداد دفاتر زیارتی برای ثبت نام زوار کفایت می کند.
,این مسئول تصریح کرد: در سال گذشته ۴۰ هزارزائر کرمانشاهی برای پیاده روی اربعین نام نویسی کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه