نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:
فلسفه طلبگی خدمت به غایت خلقت است
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت :اولین وظیفه طلبه غلبه بر نفس و حاکم ساختن قوه عاقله است و دومین هدف طلبه بی تفاوت نبودن به جامعه و تلاش برای اصلاح جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صدای سراب ، آیتالله سید حسن عاملی شامگاه همزمان با شب غدیر خم در سفر به شهرستان سراب در جمع طلاب حوزه علمیه المهدی این شهرستان ضمن تبریک عید ولایت اظهار کرد: اولین وظیفه طلاب اعتقاد به قداست روحانیت , طلبگی و علم است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا ,وی با تاکید بر ارزش علم در آموزه های قرآنی و اسلامی اظهار کرد: طلبه باید احساس کند که مسئولیتش غالب بر تمام مسئولیت هاست.
,نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطر نشان کرد: هدایت یک فرد به منزله هدایت کل عالم است و این فلسفه طلبگی است که خدمت به غایت خلقت است , و فردی که به غایت خلقت کمک کند در عالم وجود برایش حساب ویژه ای باز شده است.
,آیتالله عاملی با تاکید بر اینکه خداوند برخی انسان ها را برگزیده تصریح کرد: انسان اگر بتواند در جامعه به اخلاق و انسانیت کمک کند در عالم قیامت به مقام شفاعت می رسد.
,نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در جمع طلاب شهرستان سراب گفت: طلاب باید در جامعه مصلحی باشند که بر کل عالم تاثیرگذار باشند , فلذا طلاب باید تحصیل خود را هدفمند کنند تا مستعد عنایات ویژه خداوند قرار گیرند.
,وی ادامه داد: اولین وظیفه طلبه غلبه بر نفس و حاکم ساختن قوه عاقله است و دومین هدف طلبه بی تفاوت نبودن به جامعه و تلاش برای اصلاح جامعه است.
,عاملی با اشاره به لزوم یادگیری آداب طلبگی برای طلاب آن را لزوم عاقبت به خیری عنوان کرده و تصریح کرد: اگر هزار بار بمیرم و زنده شوم دوباره طلبه خواهم شد ولی قطعا بیشتر از این در راه علم سعی ئ تلاش می کردم.
,امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یادگیری زبان بین المللی لازمه طلبگی است چرا که شیعه باید بر جهان تاثیر گذار باشد و بتواند عقاید شیعه را در کل جهان جاری سازد.
,عاملی در پایان با اشاره به خاطره ای از علامه حسن زاده آملی بر لزوم احترام به اساتید تاکید کرده و خاطرنشان کرد: حرمت استاد یکی از ارکان طلبگی است.
,جهت دانلود فایل صوتی اینجا کلیک کنید.
, جهت دانلود فایل صوتی اینجا کلیک کنید., اینجا ,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه