فرماندار رودسر خبرداد:
اعتبارات جدید ملی در راه رودسر/پل رحیم آباد بزودی افتتاح میشود
صبح امروز معاون عمرانی استاندار بهمراه مدیرکل محیط زیست ،منابع طبیعی راه و شهرسازی ، صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل آب منطقه ای استان از پروژه های استانی رودسر بازدید نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا امیرجانبازی رودسری درحاشیه بازدید از پروژه های استانی در گفتگو با خبرنگار املش ما از افتتاح پل رحیم آباد در آینده ای نزدیک خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما,فرماندار رودسر در ادامه از سرکشی محور جاده های شوئیل و ویشکی در اشکورات و سیاهکلرود چابکسر خبرداد و افزود:برنامه ریزی های لازم در جهت آسفالت 40کیلومتر از این مناطق صورت گرفته که اعتبار این از محل اعتبارات ملی پرداخت خواهد شد.
,وی در خصوص اعتباری شهرستان علاوه بر اختصاص اعتبارات استانی که در اختیار شهرستان قرار می گیرد گفت: اعتبارات ملی نیز در این زمینه عملیاتی شده و باز طریق راه و شهرسازی به شهرستان اختصاص می یابد.
,فرماندار رودسر در زمینه رانش 6متری روستای سیاهکله و پیگیری های لازم در این خصوص گفت: با حضور مدیران استانی هماهنگی های لازم برای گاویون بندی از طریق کمک های استانی-شهرستانی و مردمی صورت خواهد گرفت و اداره راه و شهرسازی کنترل و بازسازی آن را در دست خواهد داشت..
,
مدیر کل راه و شهرسازی استان گیلان دراین بازدید گفت : پل ماچیان رودسر با ۱۰۰ متر طول، چهار دهانه ۲۵ متری به عرض عبوری ۳ / ۱۱ متر و عرض کل ۱۵ متر در حال ساخت است.
مهندس خاوری افزود: کوله و پایه های میانی پل بر روی ۳۸ عدد شمع به قطر ۲ / ۱ متر و عمق های ۱۸ و بعضاً ۳۰ متری است.
وی بیان داشت : دیوار گابیونی برای حفاظت از کوله های پل به طول تقریبی ۱۴۰ متر و همچنین آب شکن بتنی اپرون به طول تقریبی ۳۵ متر احداث شده است.
علی خاوری ضمن بیان اینکه این پروژه حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، گفت : مبلغ اولیه این پیمان حدود ۵۵ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۴۰ میلیارد ریال از آن هزینه شده است.
لازم به ذکر است پل ماچیان راه ارتباطی رودسر به رحیم آباد و اشکورات است که سال گذشته بر اثر طغیان شدید رودخانه تخریب شده بود و اداره کل راه و شهرسازی گیلان بمنظور رفاه مردم منطقه نسبت به احداث آب نمای موقت اقدام کرد.
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه