غیرت به سبک یک زن آمریکایی!+ عکس
اینکه آزاد باشی اعتراض کنی اما بعد از آن تا حد مرگ کتک بخوری و بعد از آن هم معلوم نباشد چه در انتظارت است نمونه از آزادی است که در اسرائیل و آمریکا پیدا می شود و در تهران نمی توان به این دموکراسی رسید! و ایرانی ها هم علاقه ای به این دموکراسی ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ثامن، یک فعال زن آمریکایی که هنگام سخنرانی اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، در اعتراض به نقض حقوق فلسطینی ها سخنرانی وی را قطع کرده بود، نَه تنها از صحن کنگره اخراج شد، بلکه به حدی کتک خورد که در بیمارستان بستری و سپس بازداشت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ثامن،," هنگام سخنرانی نتانیاهو در کنگره، با بلند کردن صدای خود خطاب به وی گفته بود که "چرا حقوق فلسطینی ها نقض می شود" و اعضای کنگره نیز برای اینکه صدای این زن به گوش کسی نرسد، از روی صندلی های خود بلند شدند و به شدت دست زدند به نحوی که صدای بلند ابیلیا در میان صدای دست زدن اعضای کنگره گُم شد؛ اما ماجرا به همین جا ختم نشد، بلکه نیروهای امنیتی این زن را با کتک از صحن کنگره بیرون انداختند به نحوی که به علت شدت جراحات در بیمارستان بستری شد.
, بلکه نیروهای امنیتی این زن را با کتک از صحن کنگره بیرون انداختند به نحوی که به علت شدت جراحات در بیمارستان بستری شد.,, ,
نتانیاهو نیز پیش از بیرون انداختن ابیلیا از صحن کنگره به این زن آمریکایی گفت: "اعتراض تو نمونه ای از وجود دموکراسی واقعی است که در طرابلس و تهران پیدا نمی شود، بلکه فقط در اسرائیل و آمریکا پیدا می شود"!!
, نتانیاهو نیز پیش از بیرون انداختن ابیلیا از صحن کنگره به این زن آمریکایی گفت: "اعتراض تو نمونه ای از وجود دموکراسی واقعی است که در طرابلس و تهران پیدا نمی شود، بلکه فقط در اسرائیل و آمریکا پیدا می شود"!!,ابیلیا می گوید هنگامی که فریاد کشید "اشغالگری بس است و جنایات جنگی را متوقف کنید"، تعدادی از اعضای ایپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل) به وی حمله کردند و با کتک او را بیرون انداختند. ری ابیلیا عضو مؤسسه بین المللی "کود پینک" است؛ مؤسسه ای که در زمینه های ضد جنگ فعال است.
,این همان دموکراسی است که غرب و آمریکا مدعی آن هستند بله به قول نتانیاهوشاید بتوان با نام آزادی و دموکراسی در آمریکا اعتراض کرد اما آزادی بعد از آن مهم است که خبری از آن نیست ، اینکه آزاد باشی اعتراض کنی اما بعد از آن تا حد مرگ کتک بخوری و بعد از آن هم معلوم نباشد چه در انتظارت است نمونه از آزادی است که در اسرائیل و آمریکا پیدا می شود و در تهران نمی توان به این دموکراسی رسید! و ایرانی ها هم علاقه ای به این دموکراسی ندارند.
,,
این حرکت فعال زن آمریکایی می تواند تلنگری برای برخی سینه چاکان رابطه با غرب و آمریکا باشد که با داشتن رسانه های زنجیره ای جنایات اسرائیل را در روزهای اول حمله به غزه سانسور می کردند و بعد از آن برای اینکه از قافله عقب نمانند با کشیدن کاریکاتور جنایات رژیم صهیونیستی و مقاومت مردم غزه را در یک رده قرار داده و محکوم می کردند، غیرت را باید از این زن که مطمئنا می دانست بعد از این اعتراض کوچک چه چیزی در انتظارش است اما نمی توانست چشم بر حقیقت بپوشاند یاد گرفت.
,,
حمایت از مقاومت در فلسطین و غزه و لبنان و سوریه فراتر از مرزهای دینی ومنطقه ای و جغرافیای رفته است، این الگوی با همه سنگ اندازی های داخلی و خارجی توسط نظام جمهوری اسلامی ایران به سراسر جهان صادر شده است که باید بعد از این همه ادامه پیدا کند.
, حمایت از مقاومت در فلسطین و غزه و لبنان و سوریه فراتر از مرزهای دینی ومنطقه ای و جغرافیای رفته است، این الگوی با همه سنگ اندازی های داخلی و خارجی توسط نظام جمهوری اسلامی ایران به سراسر جهان صادر شده است که باید بعد از این همه ادامه پیدا کند,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه