عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور؛
وزیر نفت باید از مردم عذرخواهی کند
محمد امین حیدری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور عنوان کرد: دولت نباید به دنبال توجیه کردن و سرپوش گذاشتن روی این مساله باشد بلکه باید به طور شفاف ذینفعان این مساله را معرفی و صادقانه از مردم شریف کشور عذرخواهی کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "دانشجونیوز"، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر درباره خودکفایی بنزین که این روزها بحث داغ رسانه های داخلی و خارجی شده است بیان کرد: نباید اجازه داد افرادی رانت خوار و سودجو به منابع ملی ما دسترسی داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز"، , .,محمد امین حیدری گفت: خودکفایی در فراورده های نفتی، ایجاد ظرفیت های داخلی در مسائل کلان و زیر ساخت ها را مستحکم می کند.
, .,وی افزود: با توجه به افزایش روز افزون وسایل نقلیه در کشور، بنزین یکی از اساسی ترین نیازها است و با معلوم شدن سالم بودن بنزین تولید داخل پرونده یک سال سیاهنمایی علیه تولید داخلی بسته شد.
, .,حیدری اظهار داشت: چندی پیش وزیر نفت با مدد رسانه های همراهش بنزین پتروشیمی های داخلی را به بهانه آلایندگی تحریم نمود و بیان کرد که باید از سبد سوخت کشور حذف شود و حال که خلاف آن گفته ها ثابت شده است باید پاسخگوی ملت باشند.
, .,وی ادامه داد: باید زمانی که رییس سازمان محیط زیست بحث آلودگی بنزینهای تولید داخل را مطرح نمود کارگروهی را تشکیل می دادند و به دور از غوغاسازی و جناح بندی های سیاسی مسئله را واکاوی و پیگیری می کردند تا کشور متحمل این خسارت ها نمی شد.
, .,مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر تاکید کرد: جای تاسف دارد یک سال تولید سالم داخل را به بهانه های نامعلوم به دست خود تحریم کنیم و تازه به این فکر بیفتیم که مصببان تصمیم نادرست بحران بنزین چه کسانی بودند و دنبال پاسخگو بگردیم.
, .,عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور عنوان کرد: حال دولت نباید به دنبال توجیه کردن و سرپوش گذاشتن روی این مساله باشد بلکه باید به طور شفاف ذینفعان این مساله را معرفی و صادقانه از مردم شریف کشور عذرخواهی کند.
, .,وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی بیان داشت: استقلال کشور باید در تمامی زمینه ها حفظ شود، دلیلی ندارد وقتی جوانان این آب و خاک می توانند بنزین و هر فراورده دیگری را خود تولید نمایند بخاطر سیاست بازی و ضعف مدیریت برخی مسئولان دست به وارداتی بزنیم که استقلال ما را خدشه دار نماید و نوعی وابستگی ایجاد نماید.
, .,محمد امین حیدری خاطرنشان کرد: همه ما می دانیم که دشمن از هر راهی در صدد ضربه زدن به کشور و انقلاب است و اقتصاد یکی از راه هایی است که این سال ها دشمن قصد دارد از آن ناحیه ما را فلج نماید و شاید نامگذاری سال به نام اقتصاد و فرهنگ، از سوی مقام معظم رهبری هشداری باشد به مسئولین اقتصادی و فرهنگی ما که بیدار باشند و با هوشیاری تمام نگذارند منافع ملت اسیر نقشه های شوم استکباری و سودجویان داخلی شود.
, .,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه