به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی

اجرای مانور مشترک امداد و نجات دشتستان+تصاویر

اجرای مانور مشترک امداد و نجات دشتستان+تصاویر
مانور امداد و نجات در ارتفاع با حضور مردم و مسئولان به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی توسط اعضای هلال احمر، آتش نشانی و ارژانش شهری دشتستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "ناصرون" مانور مشترک امداد و نجات شهرستان دشتستان با حضور مردم و مسئولان در برازجان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناصرون,

رییس جمعیت هلال احمر دشتستان در حاشیه مانور امداد و نجات در گفتگو با خبرنگار ناصرون هدف از برگزاری این مانور را بالا بردن آمادگی و هماهنگی بین دستگاه های امدادی و ارئه توانمندی های امداد گران به مردم عنوان کرد و افزود: مانور امداد و نجات در ارتفاع، به مناسبت هفته  کاهش بلایای طبیعی توسط اعضای هلال احمر، آتش نشانی و ارژانش شهری دشتستان برگزار شد.

,

جواد بازدار با اشاره به برگزاری هرساله این مانور گفت: مانور امسال در زمینه امداد ساختمان های بلند، ارتفاعات، فضای معلق و همچنین نجات مصدومان از ساختمان های بلندی که راه پله آن ها مسدود است صورت گرفت که در این مانور امدادگران آموزش هایی را که در این زمینه دیده بوداند به منصه ظهور گذاشتند.

, .,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه