رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر آمل تاکید کر؛

لزوم پرهیز از نگاه‌های سیاسی در حوزه ورزش

لزوم پرهیز از نگاه‌های سیاسی در حوزه ورزش
رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر آمل گفت: بعضی نگاه‌های سیاسی به ورزش با اغراض گوناگون و حضور غیر ورزشی‌های کم وزن در مناصب مختلف ورزشی ضربه به ورزش خواهد زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم رسولی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به  وضعیت ورزش شهرستان آمل اظهار کرد: از شهرهای با سابقه و با ریشه ورزش استان و کشور هستیم که این نشان از  توانمندی ها و ماه عسل تلاش‌های ورزشکاران این شهر است، قهرمانان ورزشی آمل کم نظیرند و باید به آنان نگاه ویژه شود.

وی بابیان اینکه جایگاه خوبی در ورزش استان و کشور داریم، بیان کرد: در بیشتر عرصه ها و پیکار های مختلف اعم از مسابقات جهانی و المپیک سرآمد هستیم؛ که این مطلب نشانگر تلاش و کوشش ورزشکاران و زحمات مربیان دلسوز شهرمان است که باید قدردان بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی آمل از عملکرد ورزش این شهرستان در سال جاری اظهار کرد: ارزیابی عملکرد باید در بخش های مختلف صورت پذیرد تلاش ورزشکاران و مربیان و کسب مدال های مختلف ستودنیست ولی در بخش های زیرساختی و حمایتی و همچنین سازمان دهی ها در بخش هایی از ورزش اشکالاتی دیده میشود که مطمئنا مسیر رشد و پیشرفت ورزش در شهر را کند می‌کند.

وی تصریح کرد: بعضی نگاههای سیاسی به ورزش با اغراض گوناگون و حضور غیر ورزشی های کم وزن در مناصب مختلف ورزشی ضربه به ورزش خواهد زد، تعامل بیشتر بین دستگاه های مختلف با ورزش برای ارج نهادن به موفقیت های ورزشی و کمک به بخش های مختلف، انگیزه قهرمانان را بالا خواهد برد.

عضو شورای شهر آمل در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد روزی باشیم که ورزش آمل و کشورمان مسیر رشد و پیشرفت و تعالی را بیش از پیش بپیماید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه