رئیس بهزیستی بروجرد:

سنجش بینایی ۱۸ هزار کودک در بروجرد آغاز شد

سنجش بینایی ۱۸ هزار کودک در بروجرد آغاز شد
رئیس بهزیستی بروجرد گفت: غربالگری بینایی کودکان 3 تا 6 ساله در بروجرد آغاز شد و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کرم رضا پیردایه در گفت‌وگو با سفیرافلاک اظهار داشت: طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ ساله هر ساله از اول آبان آغاز شده و به مدت دو ماه این طرح در پایگاه های مورد نظر ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,


وی افزود: امسال ۹۰ پایگاه در شهر و روستا برای غربالگری کودکان در نظر گرفته شده که بیش از ۱۸ هزار کودک غربالگری می شوند.

,
,


رئیس بهزیستی بروجرد با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۶ هزار و ۱۹۵ کودک غربالگری شدند عنوان کرد: از این تعداد ۵۲۱ کودک مشکوک به تنبلی چشم شناسایی شدند و ۴۹۳ کودک نیز به اپتومتریست ارجاع داده شد.

,
,


وی بیان کرد: از تعداد ۴۹۳ کودک که به اپتومتریست ارجاع داده شده اند ۳۷۴ کودک بیماری چشم داشتند، هشت کودک تنبلی چشم و ۳۱۱ نفر کودک انکساری داشتند.

,
,


پیردایه با تاکید بر اینکه بهترین سن برای درمان تنبلی چشم سن کمتر از ۶ سال است گفت: خانواده ها توجه داشته باشند که کودکان ۳ تا ۶ ساله خود را به پایگاه های سنجش برده و حتما غربالگری شوند تا اگر کودک مشکوک به تنبلی چشم است سریعا اقدامات لازم برای درمان صورت گیرد.

,
,


وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اجرای طرح غربالگری چشم در آبان و آذرماه، چهار پایگاه دائم در طول سال آماده غربالگری کودکان در این سنین هستند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه