ایجاد زائر سرا در پایانه مرزی مهران

ایجاد زائر سرا در پایانه مرزی مهران
استاندار ایلام گفت:ایجاد یک زائر سرای چند منظوره در پایانه مرزی مهران با توجه به کثرت و تراکم جمعیت به ویژه در ایام اربعین بسیار حائز اهمیت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در دیدار وزیر کشور و استانداران با تولیت آستان قدس رضوی ضمن تقدیر و تشکر از کمک و همکاری خوب آستان قدس رضوی در خدمت رسانی به زوار و برگزاری مراسم باشکوه اربعین گفت: در اربعین استان ایلام و مرز مهران بعنوان دروازه عتبات عالیات همواره مورد توجه و انتخاب زوار قرار گرفته است به طوری که این مرز بعنوان پرتردد‌ترین و شلوغ‌ترین مرز کشور هر ساله پذیرای میلیون‌ها زائر اربعین حسینی علیه السلام از اقصی نقاط کشور و جهان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
او ادامه داد: در این راستا ایجاد یک زائر سرای چند منظوره در پایانه مرزی مهران با توجه به کثرت و تراکم جمعیت به ویژه در ایام اربعین بسیار حائز اهمیت است.
,
 
,
سلیمانی دشتکی در ادامه از تولیت آستان قدس رضوی در جهت توسعه پایانه مرزی درخواست کمک کرد و گفت: ایجاد یک بلوار با فضای سبز از پل زائر تا پایانه مرزی مهران از اولویت‌های ستاد اربعین استان است و در این راستا استان قدس رضوی می‌تواند بلواری با نام مبارک امام رضا علیه السلام در این پایانه ایجاد نماید.
,
 
,
گفتنی است که درخواست‌های استاندار ایلام در این دیدار مورد توجه و استقبال حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی قرار گرفت و مقرر شد که این درخواست‌ها طی نامه‌ای جهت پیگیری به آستان قدس رضوی ارسال شود.
,
 
,
منبع: باشگاه خبرنگاران
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه