دستگاه‌های امدادرسان در بحران‌ها موفق عمل کرده است

دستگاه‌های امدادرسان در بحران‌ها موفق عمل کرده است
معاون استاندار زنجان گفت: دستگاه‌های امدادرسان با توجه به کسب تجربه‌های مختلف در بحران‌ها موفق عمل کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان، جواد رحمتی در همایش و کارگاه آموزشی نقش مدیریت شهری در کاهش اثرات بلایای طبیعی اظهار کرد: مدیریت بحران در کشور ما رویکرد سنتی و نه چندان پیشرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,

وی مدیریت بعد از وقوع بحران را خیلی مهم عنوان کرد و گفت: اگر همه لوازم و امکانات برای مواقع بحرانی فراهم باشد اما مدیریت مطلوبی صورت نگیرد تلفات را افزایش می‌دهد.

,

معاون استاندار زنجان با اشاره به اینکه هنوز هم در مدیریت بحران در کشور مشکل داریم، تصریح کرد: متاسفانه مانورهایی که انجام می‌شود آنقدر خنده‌آور است که بیشتر برای از سر باز کردن انجام می‌شود.

,

وی خاطر نشان کرد: برای کاهش تلفات حواث طبیعی باید بحث آموزش را جدی بگیریم و قبل از بحران باید این آموزش‌ها داده شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه