روشندل زنجانی :

توانمندی های روشندلان در جامعه مورد توجه قرار نمی گیرد

توانمندی های روشندلان در جامعه مورد توجه قرار نمی گیرد
روشندل زنجانی گفت: متاسفانه توانمندی های روشندلان در جامعه مورد توجه قرار نمی گیرد و شغل مناسب برای این افراد وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهرام زرنانیان در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به مشکلات روشندلان در جامعه اظهار داشت: باید به مشکلات این قشر توجه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با بیان اینکه حمایت دستگاه‌های اجرایی در بررسی و حل مشکلات نابینایان ضروری است، افزود: هنوز توجه جدی به مشکلات نابینایان نشده است.

,

این روشندل ادامه داد: نابینایی یکی از مشکلات این قشر است، در حالیکه این قشر از مشکلات دیگری نیز رنج می برند.

,

وی با بیان اینکه نباید از این قشر مقطعی حمایت شود، افزود: باید حمایت های همواره ادامه داشته باشد.

,

 

,

, ,

 

,

این شهروند زنجانی بر ضرورت مناسب‌سازی معابر برای معلولان تاکید کرد و گفت: متاسفانه در این زمینه اقدامات جدی نیست.

,

زرنانی با بیان اینکه بسیاری از روشندلان با مشکلات رفت و آمد مواجه هستند، افزود: باید این مناسب سازی سریعتر انجام شود.

,

وی با اشاره به اینکه اقداماتی نیز در این زمینه انجام شده است، افزود: ولی این اقدامات کافی نیست.

,

این روشندل نداشتن شغل را از مشکلات معلولان عنوان کرد و گفت: قشر نابینا نیز از بیکاری رنج می برند.

,

وی مشکلات تحصیل برخی از افراد روشندل متذکر شد و گفت: وعده های مسئولان در این زمینه تحقق نیافته است.

,

زرنانی  با تقدیر از اداره کل بهزیستی استان زنجان در حمایت از معلولان حمایت های بهزیستی باید افزایش یابد.

,

وی گفت: نابینایی افراد نباید مانع حضور آنان در جامعه شود.

,

این شهروند با بیان اینکه معلول دارای توانمندی های مختلفی است، ادامه داد:  باید سایر استعدادهای معلولان نیز مورد توجه باشد.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه