مرگ خاموش خانم ۶۸ ساله در تفرش
فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: خانمی ۶۸ ساله در تفرش براثر حادثه گازگرفتگی مسموم و جان خود را از دست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ خلجی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: در وقوع حادثه گازگرفتگی در شهرستان تفرش خانمی ۶۸ ساله در یکی از منازل روستایی این شهرستان مسموم و جان خود را از دست داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,خلجی افزود: در بررسیهای بیشتر مشخص شد که مسیر لوله های بخاری به علت لانه سازی پرندگان مسدود شده و این حادثه ناگوار رخ داده است.
متاسفانه استان مرکزی بعد از خراسان شمالی و سمنان، رتبه سوم را در مرگ و میر بر اثر گاز گرفتگی دارا ست.
انتهای پیام/
خلجی افزود: در بررسیهای بیشتر مشخص شد که مسیر لوله های بخاری به علت لانه سازی پرندگان مسدود شده و این حادثه ناگوار رخ داده است.
,متاسفانه استان مرکزی بعد از خراسان شمالی و سمنان، رتبه سوم را در مرگ و میر بر اثر گاز گرفتگی دارا ست.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه