با حضور مسئولین استانی؛
۴۵ دانش آموز معلول مدال آور گلستانی تجلیل شدند
مراسم گرامیداشت هفته پارا المپیک با تجلیل از 45 دانش اموز معلول و مدال آور گلستانی برگزارشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاس بیست ، مدیرکل ورزش و جوانان گلستان درسالن امام علی(ع) شهر گرگان اظهار کرد : پیش از این همه ساله روز المپیک را جشن می گرفتیم و به همت مسئولان ورزشی کشور از امسال هفته پارالمپیک از تاریخ ۱۸ تا ۲۴ مهر در تقویم ثبت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,

, قربانعلی پاشا با تبریک فرا رسیدن هفته پارالمپیک افزود: با نامگذاری این هفته به نام پارالمپیک، امیدوارم بتوانیم گوشه ای از زحمات خالصانه شما ورزشکاران را تقدیر کنیم.
,وی از تلاش های مسئولان و معلمین زحمتکش ورزشکاران معلول و نابینا نیزقدردانی کرد .
,مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان از کسب مدال طلای پنج نماینده گلستانی در بین ورزشکاران معلول و نابینا به رقابت های بازی های پاراآسیایی اینچئون کره جنوبی خبرداد و آن رامایه افتخار ورزشکاران استان گلستان بیان کرد.
,در ادامه از از ۵۱ ورزشکار جانباز و معلول گلستانی از جمله ایری کاپیتان سابق وپرافتخاروالیبال نشسته تیم ملی و دانش آموزان معلول استان با اهدای مدال و جوایزی تجلیل شد.
,بنا بر پیشنهاد کمیته ملی المپیک، ۱۸ تا ۲۴ مهرماه به نام هفته پارالمپیک نامگذاری شده و شعار آن "توکل، توانمندی، امید و شادابی در مسیر پارالمپیک" در نظر گرفته شده است.
,این مراسم با همکاری ادارات کل ورزش و جوانان، بنیاد شهید و امور ایثارگران، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش استثنایی و بهزیستی و هیات های ورزشی جانبازان و معلولین و نابینایان استان و با حضور مدیرکل ورزش و جوانان گلستان ، معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش استان ، صفدری مدیرکل اطلاعات و فن آوری گلستان ، مقصودلو رییس هیئت کبدی و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی برگزارشد.
,اجرای حاملان قرآن،اجرای سرود ملی توسط گروه موزیک لشکر ۳۰ارتش استان گلستان , اجرای سرود دختران معلول مدرسه مهر گرگان ، تقلید صدا ازدیگر برنامه های اجرایی این مراسم بود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه