هنجار شکنی در برخی اقامت های بوم گردی بخش ساحلی دلوار
مسئول شورای فرهنگ عمومی بخش ساحلی دلوار گفت: اقدامات ضد فرهنگی در زادگاه شهید رئیسعلی دلواری دهن کجی به احکام اسلامی است و واجبات و ضروریات دین برای مردم قابل تحمل نیست و دستگاه های متولی باید با هنجار شکنان برخورد جدی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ مدتی است برخی افراد سودجو فضای فرهنگ و هنر در فضای مجازی را به سمت هنجار شکنی سوق داده اند و با بیبند و باری سعی دارند فضای حقیقی را به سبک غرب نشان دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,اما این همه داستان نیست و برخی از اقامت های بوم گردی نیز با برگزاری برنامه های مختلط و ارائه خدمات به برخی افراد هنجارشکن و انتشار تصاویر و کلیپ در فضای مجازی در حال سیر مسیر غرب گرایانه هستند.
,

, برخی از اقامت های بوم گردی که باید فرهنگ و هنر آن منطقه را حفظ کنند در طراحی دکور و ارائه خدمات به مهمانان بیشتر توجه به سمت فرهنگ غرب و بی بندباری فرهنگی دارند که براساس خبرهای غیر رسمی مواردی مانند کشف حجاب، رقص و پای کوبی مختلط، گاها سرو غذا و دسرهای ممنوعه مشاهده شده است.
,

, اخیرا برخی سودجویان با انتشار تصاویر مدلینگ از سواحل بخش ساحلی دلوار و اقامت های بوم گردی سعی دارند دیار شهید رئیسعلی دلواری را به دروغ جلوه دهند تا حیاط خلوتی برای غرب زده ها تبدیل شود.
,نیاز است دستگاه های متولی امر به معروف و نهی از منکر، دستگاه های نظارتی و نهادهای فرهنگی نسبت به نفوذ فرهنگی اقدام جدی داشته باشند تا سودجویان نتوانند از هر فرصتی برنامه های ضد فرهنگی خود را اجرا کنند.
,دهن کجی به احکام اسلامی در برخی اقامت های بوم گردی بخش ساحلی دلوار
, دهن کجی به احکام اسلامی در برخی اقامت های بوم گردی بخش ساحلی دلوار,حجت الاسلام زاهدوست مسئول شورای فرهنگ عمومی بخش ساحلی دلوار در گفت و گو با سپاس با اشاره به تهاجمات فرهنگی، اظهار کرد: برخی از اقامت های بوم گردی در روستاهای بخش ساحلی دلوار اقدام به فساد، بیحجابی و بیبندوباری کرده اند به گونه ای که گزارش های خوبی از آن نمی آید.
,حجت الاسلام زاهدوست افزود: اقدامات ضد فرهنگی در زادگاه شهید رئیسعلی دلواری دهن کجی به احکام اسلامی است و واجبات و ضروریات دین برای مردم قابل تحمل نیست و دستگاه های متولی باید با هنجار شکنان برخورد جدی کنند.
,
وی خطاب به مسئولین تاکید کرد: مسئولین نظارتی و متولی بخصوص مجموعه میراث فرهنگی و گردشگری باید مدیریت و نظارت بهتری داشته باشند و اجازه تکرار وضعیت موجود ندهند.
,وی با اشاره به اینکه با قصد محدود کردن فضای تفریحی و گردشگری ندارم، عنوان کرد: باید سواحل بخش نیز با نظارت بهتری مدیریت شود و اجازه هنجارشکنی به افراد یا گروه های سودجو ندهد.
,

, ,
مسئول شورای فرهنگ عمومی بخش ساحلی دلوار گفت: امروز با بی مدیریتی و عدم نظارت بجای اینکه برخی مکان ها به یکی از جاذبههای گردشگری تبدیل شود یا با تبدیل به اقامتگاه یا رستوران فرصت شغلی برای جوانان ایجاد شود متاسفانه به محلی برای هنجارشکنی و اقدامات ضد اخلاقی شرم آور تبدیل شده که از مسئولان شهرستان و بخش با جدیت می خواهم برای این وضعیت چاره درستی بیاندیشند.
,لازم به ذکر است که هنجار شکنی فرهنگی در بسیاری از سواحل استان بوشهر مشاهده و در حال تکرار است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه