logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

یک مقام مسئول خبر داد؛

انجام بیش از 1100 بازرسی از واحدهای مختلف تولیدی_ خدماتی در سیستان و بلوچستان

انجام بیش از 1100 بازرسی از واحدهای مختلف تولیدی_ خدماتی در سیستان و بلوچستان
مدیر روابط عمومی سازمان صمت سیستان وبلوچستان از انجام بیش از هزار و 100 مورد بازرسی از واحدهای مختلف تولیدی_ خدماتی در سطح این استان خبر دادو گفت: مردم برای حمایت و صیانت از حقوق خودشان هم که شده با واحدهای بازرسی سازمان همکاری و متخلفان را معرفی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس نورا در گفت وگو با عصرهامون، گفت: با افزایش قیمت بنزین از روز 24 آبان ماه، پیرو ابلاغ دستورالعمل های صادر شده جهت پیشگیری از هرگونه سواستفاده های احتمالی در این خصوص، طرح ویژه نظارتی در سطح استان سیستان و بلوچستان اجرایی و هماهنگی های لازم با دستگاه های زیربط از جمله اصناف و اتحادیه های صنفی و ... برای توزیع کالاهای اساسی بین مردم صورت گرفت.

وی با بیان اینکه سازمان صمت در این طرح ویژه از تمام ظرفیت کارشناسی، بازرسی، اتاق اصناف، اتحادیه ها و ... استفاده و کار نظارت دقیق بر واحدهای مختلف در سطوح خرده فروشی و عمده فروشی سطح شهرها را در دستور کار قرار داده، افزود: گشت های مشترکی با حضور نمایندگان تعزیرات، دادستانی، فرمانداری و اصناف به طور پیوسته برگزار می شود.

نورا با اشاره به بازرسی از 145 عمده فروشی، 940 خرده فروشی و 93 واحد تولیدی در این بازه زمانی، اظهار کرد: در بخش واحدهای تولیدی 71 پرونده به ارزش 172 میلیون و 820 هزار ریال و 443 میلیون ریال در بخش خرده فروشی های متخلف تشکیل شده است؛ همچنین ارزش ریالی تخلف واحدهای عمده فروشی متخلف نیز در دست بررسی است.

مدیر روابط عمومی سازمان صمت سیستان وبلوچستان، خاطرنشان کرد: در همین مدت 83 گزارش مردمی از طریق سامانه 124 به واحد بازرسی سازمان صمت مخابره شده که 56 مورد آن در حوزه کالا و 28 مورد در بخش خدمات بوده است.

وی گفت: بازدیدهایی هم از شرکت های پخش و مارکت های بزرگ شهر در خصوص عرضه مطلوب کالاها صورت گرفته و خوشبختانه در این بازدیدها مشاهده شد که انبارها و مراکز عرضه مملو از کالا بوده و هیچ مشکلی در سطح عرضه کالاها به ویژه کالاهای اساسی و اقلام ضروری مورد نیاز مردم وجود ندارد.

نورا در پایان تاکید کرد: بیش از 34 هزار واحد صنفی در استان داریم، و هر چقدر هم که شمار  بازرسان افزایش پیدا کنند باز هم امکان پوشش و نظارت بر همه واحدهای فعال وجود ندارد؛ لذا از مردم درخواست می کنیم که برای حمایت و صیانت از حقوق خودشان هم که شده با واحدهای بازرسی سازمان همکاری و متخلفان را معرفی کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه