در حمایت از حاکمیت و اعتراض به دولت؛
فیلم/ مردم یزد از چرایی حضورشان در صحنه میگویند
مردم میگویند که انتقادها و اعتراضهایشان به دولت سر جای خودش هست و حضورشان بخاطر این است که آنها حساب انقلاب و نظام اسلامی را از عملکرد دولت جدا میدانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، مردم انقلابی و بصیر یزد، روز گذشته با حضور در راهپیمایی امنیت و اقتدار پاسخی معنادار به آشوبگرانی که امنیت کشور را نشانه رفته بودند، دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,حضور مردم در حمایت از نظام و انقلابی در حالی است که اعتراض و انتقادهای آنها به عملکرد دولت ناکارآمد کنونی پابرجاست و سیاستهای دولت فشارهای زیادی را بر مردم تحمیل کرده است.
مردم میگویند که انتقادها و اعتراضهایشان به دولت سر جای خودش هست و حضورشان بخاطر این است که آنها حساب انقلاب و نظام اسلامی را از عملکرد دولت جدا میدانند.
حضور مردم در حمایت از نظام و انقلابی در حالی است که اعتراض و انتقادهای آنها به عملکرد دولت ناکارآمد کنونی پابرجاست و سیاستهای دولت فشارهای زیادی را بر مردم تحمیل کرده است.
,مردم میگویند که انتقادها و اعتراضهایشان به دولت سر جای خودش هست و حضورشان بخاطر این است که آنها حساب انقلاب و نظام اسلامی را از عملکرد دولت جدا میدانند.
,]
ارسال دیدگاه