حوادث رانندگی مرکزی در ۲۴ ساعت گذشته دو قربانی داشتهاست
رئیس پلیس راه استان مرکزی گفت: حوادث رانندگی روز گذشته در محورهای مواصلاتی استان ۲ کشته برجای گذاشت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ ایرج کهریزی رئیس پلیس راه استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به اینکه حوادث رانندگی روز گذشته در محورهای مواصلاتی استان ۲ کشته برجای گذاشت، گفت: در نخستین سانحه رانندگی که در حدود ساعت ۰۲:۱۵ روز گذشته بر اثر واژگونی یک دستگاه کامیون در کیلومتر ۳۳ محوراراک - قم به وقوع پیوست، راننده آن بر اثر شدت جراحات وارده در محل وقوع تصادف فوت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,کهریزی اظهار کرد: علت این حادثه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، "عدم توجه به جلوی راننده خودرو" بیان شده است.
وی ادامه داد: در دیگر سانحه رانندگی که در حدود ساعت ۱۲:۵۹ دقیقه همین روز بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی وانت در کیلومتر یک محور روستایی "راستگردان- کلوان" رخ داد، راننده آن بر اثر شدت جراحات وارده، در دم جان سپرد.
رئیس پلیس راه استان مرکزی خاطر نشان کرد: علت حادثه مذکور از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، "عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو"بیان شده است.
انتهای پیام/
کهریزی اظهار کرد: علت این حادثه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، "عدم توجه به جلوی راننده خودرو" بیان شده است.
,وی ادامه داد: در دیگر سانحه رانندگی که در حدود ساعت ۱۲:۵۹ دقیقه همین روز بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی وانت در کیلومتر یک محور روستایی "راستگردان- کلوان" رخ داد، راننده آن بر اثر شدت جراحات وارده، در دم جان سپرد.
,رئیس پلیس راه استان مرکزی خاطر نشان کرد: علت حادثه مذکور از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، "عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو"بیان شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه