اسناد فاششده نشان میدهد؛
برچسبِ "مؤسسات آموزش مشاغل" به اردوگاههای اجباریِ چین/ دلیل سکوت جامعه جهانی در برابر ظلم به مسلمانان چیست؟
دولت چین به اقدامات خود مبنی بر نگهداشتن مسلمانان اویغور و دیگر اقلیتها در اردوگاههای اجباری برچسبِ "مؤسسات آموزش مشاغل" زده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ گزارش جدید، اسناد فاش شده چین، شرایط موجود در اردوگاههای بازداشت مسلمانان ایغور را آشکار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,اسناد طبقه بندی فاش شده از دولت چین نشان داده که این رژیم در اردوگاه های بازداشت جمعی خود از تاکتیکهای حفظ نظم و نظارتی شدید برای جلوگیری از فرار از اردوگاهها استفاده کرده است.
, اسناد,دولت چین به اقدامات خود مبنی بر نگهداشتن مسلمانان اویغور و دیگر اقلیت ها در اردوگاه های اجباری برچسبِ "مؤسسات آموزش مشاغل" زده است.
,بر اساس گزارش جدید "کنسرسیوم بین المللی روزنامه نگاران تحقیقی" با توجه به مقررات پیشگیری از مرگ های غیر طبیعی به مقامات این اردوگاه ها آموزش داده شد تا کِی و چگونه به بازداشت شدگان اجازه دیدار عزیزانشان و استفاده از حمام را بدهند و راز اردوگاه و تصویر آن را حفظ کنند.
,اسناد و گزارش ها همچنین از روشهای دیگری که به منظور نظارت پنهانی بر بازداشت شدگان و نحوه دستگیری آنها از سوی دولت چین استفاده می شود پرده برداشتند.
,در حال حاضر، دولت چین 800،000 تا 2 میلیون مسلمان اویغور و سایر اقلیت هایی که در منطقه غربی زینجینگ (Xinjing) سکونت دارند را به هدف پیشگیری از اشاعه افراط گرایی و تروریسم در اردوگاه های بازآموزی نگهداشته است.
,آگاهی از بدرفتاریِ مغایر با قانون اساسیِ دولت چین با اقلیت مسلمان چیز جدیدی نیست و جامعه جهانی، سرکوب اعتقادات مذهبی در این کشور را لکه ننگِ قرن نامیده و آن را محکوم می کند.
,با این حال، جزئیات جدیدی که توسط اسناد و کنسرسیوم بین المللی روزنامه نگاران تحقیقی فاش شده، پرده از دستورالعمل های عملیاتیِ دقیق به هدف بازداشت و دستگیری اقلیت ها توسط دولت چین برمی دارد.
,این گزارش، دومین گزارش طی 1 ماه اخیر است که اسناد فاش شده را مورد بررسی قرار می دهد. اولین گزارش توسط نیویورک تایمز در 400 صفحه ارائه شد و شکل گیری رسمی سیاست های دولت چین علیه مسلمانان اویغور را بررسی کرد.
,هنوز واکنش کاملی از سوی آمریکا و دیگر کشورها مشاهده نشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه