عکسنوشت؛
شهدا؛ خودمانیهایی که آسمانی شدند
عمیقتر اگر بیندیشیم و در نگاهمان دقیقتر باشیم، یک موضوع خودنمایی می کند و آن اینکه شهدا، از بین خودمان بودند، نه از آسمان هفتم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ در این گرد و غبار شلوغی های اطرافمان گه گداری نظاره ای بر رخ یک شهید و مروری بر تفکرات و رفتارش راه گشای بسیاری از پیچیدگی های ذهنی مان خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,نگاه به یک عکس شاید گذشته و حالمان را به یادمان بیاورد. شاید به یادمان بیاورد که برای آزادی از چنگال بیگانگان چگونه جنگیدیم و چه عزیز جوانانی را فدا کردیم. آن وقت شاید قدر استقلال و آزادی مان را بدانیم.
,عمیق تر اگر بیندیشیم و در نگاهمان دقیق تر باشیم، یک موضوع خود نمایی می کند آن اینکه شهدا، از بین خودمان بودند، نه از آسمان هفتم. آنها زمینی بودند و خود را به آسمان رساندند و ای کاش روزی نتیجه نگاهمان در صورت هایشان آسمانی شدن ما باشد.
,بهانه ها برای بردن نام شهدا و ارزش آفرینان متفاوت است اما بهانه نگاه این بارمان را کنگره بزرگداشت ۹۲ هزار شهید بسیج بدانیم.
,,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه