اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فواید کلسیم در پیشگیری از بیماری

فواید کلسیم در پیشگیری از بیماری
استفاده متعادل از کلسیم باعث سلامتی می‌شود و از رخ دادن بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عوارض مختلفی چون روی هم جمع شدن ستون فقرات، کشیدگی رباط‌ها و تاندون‌ها، شکستگی انتهای استخوان ران، اسپاسم یا گرفتگی عضلات و ... به دلیل افزایش سن و کاهش کلسیم دریافتی در استخوان‌ها رخ می‌دهد و باید مانع کاهش این عنصر غذایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
کلسیم عامل اصلی استحکام استخوان‌ها به‌حساب می‌آید و در دوران رشد و به خصوص در سن بلوغ باید به وفور در غذاهای مصرفی موجود باشد تا عامل استحکام بدن در جوانی باشد. مشکلاتی که در تراکم استخوان‌ها وجود دارد باعث پوکی استخوان در سالمندی می‌شود. انتقال پیام‌های عصبی به واسطه یون کلسیم انجام می‌شود و با کاهش این عنصر دستورات مغز از عصب به عضله به درستی منتقل نمی‌شود. 
,
 
,
نوجوانانی که دچار بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان می‌شوند در مصرف کلسیم کوتاهی کرده‌اند و کودکانی که می‌خواهند در دوران رشد استخوان‌های محکمی داشته باشند باید در مصرف ویتامین D کوشا باشند تا با کمبود کلسیم، انقباض و گرفتگی شدید عضلانی نداشته باشند. کلسیم از راه پوست از بین می‌رود و در تمرینات ورزشی سنگین که همراه با تعرق فراوان در آب و هوای گرم و خشک همراه است، ورزشکار با کاهش عملکرد و کارایی مواجه می‌شود.
,
 
,
از طرفی دیگر نباید در مصرف کلسیم زیاده‌روی کرد. مصرف بیش از اندازه کلسیم باعث بیماری سنگ کلیه می‌شود. تعادل در مصرف این عنصر غذایی باید رعایت شود تا عوارض آن در صورت استفاده کم یا زیاد سراغ کسی نرود. برای جذب بهتر کلسیم باید فعالیت‌های ورزشی مناسب داشت تا تغییرات در شکل و ساختار اسکلت‌بندی بدن، نرمی استخوان، پای پرانتزی، خمیدگی پشت و ... ایجاد نشود. بهترین منبع کلسیم محصولات لبنی، هویج، سبزیجات به‌ویژه کلم بروکلی، اسفناج، نخود فرنگی، حبوبات، تخم مرغ و… است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه