مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل خبرداد؛

کنگره شهدای دانشجوی استان اردبیل برگزار می شود

کنگره شهدای دانشجوی استان اردبیل برگزار می شود
مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل از برگزاری چهارمین کنگره 55 شهید دانشجوی استان اردبیل خبرداد و گفت: این کنگره 25 آذر در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز پرزور مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، از برگزاری چهارمین کنگره شهدای دانشجویی اردبیل خبرداد و گفت: این محفل شهدایی با سخنران کشوری و برنامه های متنوع 25 آذرماه در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی با بیان اینکه 55 شهید دانشجو از سراسر استان اردبیل جان خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردند، گفت: امنیت و اقتدار کنونی ایران اسلامی مدیون ایثار و فداکاری شهدا است.

,

پرزور به برنامه های جنبی این کنگره نیز اشاره کرد و گفت: تجلیل از خانواده شهدا، منتخبین جشنواره ورزشی و مسابقه کتابخوانی از جمله برنامه های این کنگره است.

,

مسئول بسیج دانشجوی اسان اردبیل در پایان سخنان خود از فضاسازی میدانی و مجازی خبرداد و گفت: روز شمار کنگره شهدای دانشجویی با هدف انتشار گزیده ای وصیت نامه شهدای دانشجو تنظیم و تا روز برگزاری کنگره در فضای حقیقی و مجازی منتشر می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه