logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر اجرایی آستان امامزاده موسی مبرقع (ع) خبر داد؛

ارسال 50 اثر به اولین سوگواره شعر حضرت موسی مبرقع (ع) در قم

ارسال 50 اثر به اولین سوگواره شعر حضرت موسی مبرقع (ع) در قم
مدیر اجرایی آستان امامزاده موسی مبرقع (ع) گفت: 50 اثر در کمتر از 15 روزبه دبیرخانه این سوگواره ارسال‌شده که در این مدت‌زمان کم آمار خوبی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا،  حجت‌الاسلام صدر ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری اولین سوگواره شعر حضرت موسی مبرقع (ع) اظهار داشت: ابواحمد موسی مبرقع (ع) فرزند امام جواد (ع) و برادر امام هادی (ع) است که مردم قم افتخار میزبانی ایشان را داشتند.

وی ادامه داد: وی در سن چهل‌سالگی از مدینه به قم مهاجرت کرد و تا پایان عمر در قم ساکن بودند و کلاس‌های درس و مباحث اعتقادی را در قم برگزار می‌کردند.

صدر بابیان این‌که برنامه‌های مختلفی در آستانه سالگرد رحلت ایشان در نظر گرفته است، افزود: نخستین برنامه برگزاری اولین سوگواره شعر حضرت موسی مبرقع (ع) است که فردا در شب در آستان امامزاده برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: برگزاری این سوگواره با این هدف دنبال می‌شود که این امامزاده از قربت بیرون بیاید و مردم قم با کرامت‌ها و حتی وجود این مرقد شریف در قم آشنا بشوند.

مدیر اجرایی آستان امامزاده موسی مبرقع (ع) تصریح کرد: کمتر از 50 درصد قم از وجود چنین امامزاده‌ای در قم خبردارند درحالی‌که این امامزاده کرامات فراوانی دارد.

وی به دیگر برنامه‌های آستان اشاره کرد و ابراز داشت: در طی روزهای آینده آیین غبارروبی امامزاده را با حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) خواهیم داشت.

صدر افزود: روز پنج‌شنبه نیز که درواقع شب رحلت حضرت موسی مبرقع (ع) نیز می‌باشد برنامه سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرزامحمدی را خواهیم داشت و همچنین از مداحی مداحان اهل‌بیت (ع) بهره‌مند خواهیم شد.

وی بیان داشت: صبح روز جمعه نیز برگزاری دعای ندبه را خواهیم داشت و علاوه بر این برنامه‌های مختلفی تدارک دیده‌شده است تا ایشان را بیش‌ازپیش به مردم معرفی کنیم.

صدر استقبال از اولین سوگواره شعر حضرت موسی مبرقع (ع) را خوب عنوان کرد و گفت: 50 اثر در کمتر از 15 روزبه دبیرخانه این سوگواره ارسال‌شده که در این مدت‌زمان کم آمار خوبی است.




انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه