بازیگر و هنرمند سیمای مرکز گیلان:

کاش در ماسال اداره ارشادی تشکیل نمی شد!

کاش در ماسال اداره ارشادی تشکیل نمی شد!
مهرداد فیاض با تحلیل وضعیت برنامه های فرهنگی اداره ارشاد شهرستان ماسال گفت: : کاش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماسال تأسیس نمی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، مهرداد فیاض در نشست مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان ماسال که در سالن نمایشگاه ارشاد اسلامی برگزار شد با ذکر این نکته که هنرمندان سربازارن فرهنگی نظام هستند گفت: یک سرباز به سه چیز نیاز دارد روحیه، غذا و ابزار و ما این را در جنگ تحمیلی دیدیم که به بچه ها روحیه دادند و مردم هم زحمت کشیدند و خدمات رسانند و بچه با ابزار کم ثابت کردند می شود. آنها با ابزار کمی که داشتند کار بسیار بزرگی کردند که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,


وی افزود: ماسال اولین شهرستانی بود که در سال 80 هنرمندان بیمه شده داشت اما چون بچه های آن زمان دانش آموز بودند نتوانستند پول بیمه را واریز کنند و ماسال شهرستانی است که تا سال 84 گروه تئاتر داشت و نه میان پرده.

,
,


 فیاض با اشاره به کاهش برنامه های فرهنگی ارشاد در شهرستان تأکید کرد: کاش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماسال تأسیس نمی شد چرا که وقتی اداره ارشاد به اینجا آمد دیگر کاری نشد.

,
,


وی با معرفی برخی آثار تئاتر تولید شده در ماسال مثل شب بلند مختار کار آقای پاک سرشت، زبان سنگی آقای سلمان زاده، پنجره ای بر بادها آقای ناظر زاده کرمانی، بچه تابستان آقای حسن حامدی و کارهای دیگر گفت: این آثار توسط بچه های بی دست و پا (بدون امکانات)ی تالش و ماسالی تولید می شد. در همین ماسال برنامه ای ساختیم که بچه تالش در جشنواره نخل زیتون توانست از دست رئیس جمهور لوح تقدیر بگیرد.

,
,


فیاض با اشاره ضمنی به برخی شایعات پیرامون تلاشش برای رسیدن به پست ریاست ارشاد شهرستان گفت: بنده به شخصه از هیچ کس انتقاد ندارم و تا به امروز هم بر علیه کسی قدم برنداشتم  و دوست هم ندارم این کار را انجام بدهم و اعتقاد دارم ما باید دست به دست هم بدهیم و شهرمان را آباد کنیم و اینکه چه کسی باشد و یا نباشد برای من معنا و مفهوم ندارد.

,
,


این بازیگر و هنرمند سیمای مرکز گیلان با عذرخواهی از بازیگران تئاتر شهرستان گفت: تئاتر ماسال را نگاه کنید. این یک تئاتر مرده است. ما نمی تونیم کار کنیم. دست و پای ما بسته است. علت را کارشناسان بررسی کنند. ما تنها یک پروانه تئاتر داشتیم که هیچ کس پیگیرش نیست. پرونده را از اینجا به اداره کل استان تحویل دادیم و در استان پرونده گم شد. وقتی تماس گرفتم با استان، خیلی بی ادبانه با من صحبت کردند و  گفتند به من ربطی ندارد. مگر می شود به شما ربط نداشته باشد. من کارمند آموزش و پرورش هستم مگر می شود اولیایی پرونده دانش آموزش را به من تحویل دهد و من گم کنم و بگویم به من ربط ندارد؟ ما یک پروانه داشتیم و همان پروانه را هم متأسفانه حذف کردند.

,
,


وی افزود: درباره بیمه هم هنرمندان ماسالی نگران هستند. همین آثار آقای عباس رشاد در استان بی نظیر است. ما برای عباس رشاد و امثال عباس رشادها چکار کرده ایم؟

,
,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه