یک مقام مسئول خبرداد؛
نجات سه دریانورد یک لنج باری در آبهای ابوموسی
عفیفیپور، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات جان سه نفر دریانورد گرفتار شده در آبهای طوفانی جزیره ابوموسی طی یک عملیات شبانه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازهرمز، الهمراد عفیفیپور مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان جزییاتی در این رابطه اظهارکرد: بر اساس گزارش دریافتی از طریق تلفن اعلام اضطرار دریایی ۱۵۵۰، ساعت ۱۹:۱۵ شامگاه دوشنبه(بیست و پنجم آذر)، یک فروند لنج چوبی با سه نفر سرنشین در محدوده ۱۵ مایلی شمال شرقی جزیره ابوموسی دچار آبگرفتگی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود: با قرار گرفتن شناور در شرایط نیمه غرق، اعلام اضطرار شد که بلافاصله طبق هماهنگی مرکز جستجو و نجات دریایی بندرعباس(MRCC) دو فروند ناجی از بندرلنگه و ابوموسی به موقعیت اعزام شد.
,عفیفیپور تصریح کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی، باد شدید و ارتفاع بالای موج، عملیات نجات در شب به سختی صورت گرفت.
,مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: بعد از سه ساعت گشتزنی و عملیات طاقت فرسا، نفرات لنج مغروق، توسط ناجی نجات یافته و در صحت و سلامت به بندرلنگه اعزام شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه