رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی:

سازمان برنامه و بودجه نگاه ویژه‌ای به ارتقاء شاخص‌های سلامت دارد

سازمان برنامه و بودجه نگاه ویژه‌ای به ارتقاء شاخص‌های سلامت دارد
رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی گفت: در مطالعات طرح آمایش استانی، شهرستان میاندوآب به عنوان مرکز جنوب استان برای ارائه خدمات برتر در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، ناصر حضرتی پر در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب، با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان یکی از شاخص های مهم برای مسئولان استانی است، اظهار کرد: هم برای مسئولان ارشد استان و هم برای سازمان برنامه و بودجه، بخش بهداشت و درمان در کنار سایر شاخص های توسعه برای ارتقا مهم و مدنظر بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر، ناصر حضرتی پر در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب، با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان یکی از شاخص های مهم برای مسئولان استانی است، اظهار کرد: هم برای مسئولان ارشد استان و هم برای سازمان برنامه و بودجه، بخش بهداشت و درمان در کنار سایر شاخص های توسعه برای ارتقا مهم و مدنظر بوده است., زرین خبر,

وی، با بیان اینکه تمام توان ما برای ارتقا شاخص ها بوده است، گفت: در داخل استان از نابرابری و عدم توازن بین شهرستان ها رنج می بردیم و شکاف آذربایحان غربی با میانگین استان های برخوردار نیز دیگر موردی بود که در این زمینه با آن مواجه بودیم.

, وی، با بیان اینکه تمام توان ما برای ارتقا شاخص ها بوده است، گفت: در داخل استان از نابرابری و عدم توازن بین شهرستان ها رنج می بردیم و شکاف آذربایحان غربی با میانگین استان های برخوردار نیز دیگر موردی بود که در این زمینه با آن مواجه بودیم.,

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی، افزود: با توجه به شرایط در چند سال اخیر به این موضوع اهمیت داده و منابع اعتباری را در این زمینه اختصاص دادیم که یکی از مهم ترین فصول؛ فصل بهداشت و درمان بود و این مسیر را نیز ادامه می دهیم.

, رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی، افزود: با توجه به شرایط در چند سال اخیر به این موضوع اهمیت داده و منابع اعتباری را در این زمینه اختصاص دادیم که یکی از مهم ترین فصول؛ فصل بهداشت و درمان بود و این مسیر را نیز ادامه می دهیم.,

وی، تصریح کرد: تلاش می کنیم شهرستان هایی که سرانه تخت در آن ها نسبت به میانگین استانی پایین است را ارتقا داده و فضای مناسب درمانی را تامین کنیم.

, وی، تصریح کرد: تلاش می کنیم شهرستان هایی که سرانه تخت در آن ها نسبت به میانگین استانی پایین است را ارتقا داده و فضای مناسب درمانی را تامین کنیم.,

حضرتی پر، اظهار کرد: در مطالعات طرح آمایش استانی نیز شهرستان میاندوآب به عنوان مرکز جنوب استان برای ارائه خدمات برتر در نظر گرفته شده که حوزه بهداشت و درمان یکی از این موارد است.

, حضرتی پر، اظهار کرد: در مطالعات طرح آمایش استانی نیز شهرستان میاندوآب به عنوان مرکز جنوب استان برای ارائه خدمات برتر در نظر گرفته شده که حوزه بهداشت و درمان یکی از این موارد است.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه