logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نوسان شدید قیمت‌ ماهی در بازار زنجان/ خوراک ماهی با قیمت واقعی به دست پرورش دهندگان نمی‌رسد

نوسان شدید قیمت‌ ماهی در بازار زنجان/ خوراک ماهی با قیمت واقعی به دست پرورش دهندگان نمی‌رسد
قطب پرورش ماهی شمالغرب کشور امروز با مشکلات زیادی مواجه است که باعث شده هرج و مرج در بازار ماهی ماهنشان محلی برای جولان دلالان باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل موج رسا; شهرستان ماهنشان به عنوان قطب پرورش آبزیان در شمالغرب کشور مطرح است اما هرج مرج بودن بازار ماهی در این شهرستان باعث جولان دلالان در این بازار شود و در این بازار نابسامان سود پرورش دهندگان به جیب دلالان می‌رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

نبود کارخانه تولید خوراک ماهی و عدم فعالیت کارخانه فرآوری در این شهرستان باعث شده ظرفیت های این شهرستان مغفول بماند و نبود این واحدها در ماهنشان مشکلات زیادی را برای پرورش دهندگان ایجاد کرده است.

, نبود کارخانه تولید خوراک ماهی و عدم فعالیت کارخانه فرآوری در این شهرستان باعث شده ظرفیت های این شهرستان مغفول بماند و نبود این واحدها در ماهنشان مشکلات زیادی را برای پرورش دهندگان ایجاد کرده است.,

محبتعلی عجملو مدیرجهادکشاورزی ماهنشان در خصوص عدم استفاده از ظرفیت ایجاد شده در حوزه پرورش آبزیان و تکمیل زنجیره آن به موج رسا گفت: در حال حاضر یک سرمایه‌گذار در حوزه آبزیان با ظرفیت 5 هزار تن در سال به دنبال مجوز بهره برداری آن در شهرستان است.

,

وی عنوان کرد: این سرمایه‌گذار به دنبال ایجاد واحد فرآوری و بسته بندی ماهی در سطح ماهنشان بوده که با فعال شده این واحد باز هم ظرفیت زیادی در این حوزه وجود دارد.

,

تولید سالانه 9500 تن ماهی در ماهنشان

, تولید سالانه 9500 تن ماهی در ماهنشان,

مدیرجهادکشاورزی ماهنشان با اشاره به اینکه میزان تولید ماهی در شهرستان ماهنشان در سال 9 هزار و 500 تن است افزود: ظرفیت فعالیت این واحد 5 هزار تن پیش‌بینی شده و معلوم نیست که آیا می تواند با ظرفیت 100 درصدی فعالیت داشته باشد یانه؟.

,

وی با بیان اینکه یک سرمایه‌گذار دیگر به دنبال ایجاد واحد فرآوری در این حوزه با ظرفیت 200 تن در سال است افزود: این واحد نیز در شرف تکمیل و بهره برداری است.

,

عجملو از فعالیت یک واحد تولید خوراک ماهی در ماهنشان با ظرفیت 5 هزار تن در سال خبرداد و گفت: این واحد در حال حاضر با 50 درصد ظرفیت در شهرک صنعتی ماهنشان فعالیت می‌کند.

,

وی عنوان کرد: یک سرمایه‌گذار نیز به دنبال ایجاد یک واحد تولید خوراک ماهی با 20 هزار تن در سال است که با مشکلات بانکی مواجه است و به دلیل بالا بودن میزان تسهیلات با مشکل تضامین بانکی مواجه است.

,

مدیرجهادکشاورزی ماهنشان با اشاره به اینکه با احداث این واحد نیاز همه مزارع پرورش ماهی به خوراک باز هم تامین نمی‌شود عنوان کرد: به طور متوسط در سال نیاز شهرستان به خوراک ماهی 9 هزار 500 تن است و گاها این میزان به بالای 9500 تن نیز می‌رسد.

,

آماری از میزان صادرات ماهی نداریم

, آماری از میزان صادرات ماهی نداریم,

وی با بیان اینکه متاسفانه زنجیره تولید در حوزه پرورش ماهی در ماهنشان اتفاق نیفتاده است افزود: همچنین در حوزه صادرات نیز آماری نداریم و مشخص نیست که چقدر از آبزیان تولیدی شهرستان صادر می‌شود.

,

عجملو در مورد فعالیت اتحادیه پرورش دهندگان ماهی نیز عنوان کرد: این اتحادیه اسما در شهرستان وجود دارد ولی رسما در حوزه آبزی پروری و زنجیره تولید فعالیت خاصی ندارد.

,

وی با بیان اینکه در واقع تاجری در زمینه فعالیت ماهی در ماهنشان وجود ندارد عنوان کرد: مجوز صادراتی و یا استقرار نماینده‌ای از گمرک در شهرستان ماهنشان جهت تسهیل صادرات مستقیم ماهی به خارج از کشور اتفاق نیفتاده است.

,

مدیرجهادکشاورزی ماهنشان با اشاره به اینکه این موارد جزو نیاز‌ها و مشکلات شهرستان ماهنشان است عنوان کرد: این مشکلات باعث شده آبزی پروران در ماهنشان سردرگم بوده و قیمت ها نیز همیشه در نوسان باشد.

, قیمت ها نیز همیشه در نوسان باشد.,

جولان دلالان در بازار ماهی

, جولان دلالان در بازار ماهی,

وی به حضور دلالان در بازار پرورش ماهی افزود: دلالان در بازار ماهی جولان می‌دهند و این دلالان هستند که قیمت ماهی را تعیین می‌کنند و تولید کننده و یا اتحادیه‌ای باشد که قیمت‌ها براساس کشش بازار تعیین شود وجود ندارد. 

, دلالان در بازار ماهی جولان می‌دهند و این دلالان هستند که قیمت ماهی را تعیین می‌کنند و تولید کننده و یا اتحادیه‌ای باشد که قیمت‌ها براساس کشش بازار تعیین شود وجود ندارد. ,

عجملو عنوان کرد: آماری از صادرات ماهی در ماهنشان در دست نیست و از طریق گمرک نیز پیگیری می‌کنیم به نتیجه‌ای نمی‌رسیم که این موضوع برای شهرستان نقص محسوب می‌شود و ما امتیاز خود را از دست می‌دهیم.

,

وی بیان کرد: در تعیین قیمت ماهی ما دچار مشکل هستیم و قیمت‌ در بازار نوسان دارد و حتی در خوراک ماهی نیز مشکلاتی وجود دارد و خوراک با قیمت واقعی در بین پرورش دهندگان توزیع نمی‌شود و چون کارخانه‌ای در ماهشنان وجود ندارد این کار توسط واسطه‌ها اتفاق می‌افتد.

, وی بیان کرد: در تعیین قیمت ماهی ما دچار مشکل هستیم و قیمت‌ در بازار نوسان دارد و,

خوراک ماهی با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نمی رسد

, خوراک ماهی با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نمی رسد,

وی با بیان اینکه این موضوع را به سازمان ارجاع دادیم تا طریق استان نیز به وزارتخانه ارجاع شود که کارخانه‌های تولید خوراک ماهی در کشور پایش شوند که اگر از طریق ارز نیمایی وارد می‌شود، کارخانه‌ها هم باید در قیمت‌ها آن را لحاظ کنند.

, که اگر از طریق ارز نیمایی وارد می‌شود، کارخانه‌ها هم باید در قیمت‌ها آن را لحاظ کنند.,

عجملو افزود: قیمتی که در تنظیم بازار برای خوراک ماهی مشخص شده تا واقعا با همان قیمت به دست پرورش دهنده برسد اتفاق نمی‌افتد و ما در این حوزه در شهرستان با مشکل مواجه هستیم.

, قیمتی که در تنظیم بازار برای خوراک ماهی مشخص شده تا واقعا با همان قیمت به دست پرورش دهنده برسد اتفاق نمی‌افتد و ما در این حوزه در شهرستان با مشکل مواجه هستیم.,

وی عنوان کرد: در شهرستان تاجر محلی و یا اتحادیه‌ای در خصوص متعادل سازی قیمت ها وجود ندارد تا تولید کننده نیز از آن تبعیت کند و این مشکل باعث شده تولیدکنندگان در تامین خوراک ماهی با مشکل مواجه شوند. 

, وی عنوان کرد: در شهرستان تاجر محلی و یا اتحادیه‌ای در خصوص متعادل سازی قیمت ها وجود ندارد تا تولید کننده نیز از آن تبعیت کند و این مشکل باعث شده تولیدکنندگان در تامین خوراک ماهی با مشکل مواجه شوند. ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه