معاون امور عمرانی استاندار زنجان خبر داد

آغاز ثبت نام مجدد طرح اقدام ملی مسکن در زنجان

آغاز ثبت نام مجدد طرح اقدام ملی مسکن در زنجان
معاون امور عمرانی استاندار زنجان گفت: با پیش بینی های انجام شده، 10 هزار و 500 واحد مسکونی از قبل طرح اقدام ملی مسکن در استان زنجان احداث می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد سلطانی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا، اظهار داشت: سهمیه استان زنجان از محل طرح اقدام ملی 10 هزار و 500 واحد مسکونی است که به شکل های مختلف مشارکتی،حمایتی و ارائه تسهیلات به مالیکن زمین های فرسوده احداث می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با بیان اینکه در مرحله قبل 4 هزار و 500 واحد ثبت نام شد،افزود: این ثبت نام بر مبنای خود اظهاری افراد بود و  مدرک خاصی از مراجعه کنندگان درخواست نشده بود.

,

این مسئول با اشاره به اینکه افرادی که واجد شرایط نیستند، حذف می شوند،ادامه داد: پایش های لازم در این زمینه انجام می شود.

,

معاون امور عمرانی استاندار زنجان از احتمال افزایش سهمیه استان زنجان از محل طرح اقدام ملی مسکن خبرداد و گفت: پیگیری هایی از طرف استان و راه و شهرسازی در این زمینه انجام می شود.

,

سلطانی با اشاره به آغاز ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن ار روز شنبه در زنجان، افزود: ظرفیت جدید از طریق راه و شهرسازی استان اعلام می شود.

,

وی بیان داشت: جاماندگان ثبت نام هفته گذشته می توانند روز شنبه اقدام کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه