وزیر راه:

راه پیروزی در جنگ اقتصادی هماهنگی و همدلی در بنیه اقتصادی است

راه پیروزی در جنگ اقتصادی هماهنگی و همدلی در بنیه اقتصادی است
وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز کشور درگیر جنگ اقتصادی است و راه برون رفتن و پیروزی در این جنگ، هماهنگی و همدلی در بنیه اقتصادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در اصفهان در آیین گرامیداشت حمل و نقل، رانندگان و راهداری تصریح کرد: شهدا جان خود را برای اهتزار پرچم و نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کردند و پیروزهای دفاع مقدس ثمره عشق و ایمان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

وزیر راه و شهرسازی گفت: جنگ نابرابر که همه عالم علیه ما جمع شدند؛ تحریم شدیم به دلیل اینکه امریکایی ها را از ایران بیرون کردیم و استکبار را نمی پذیریم

,

وی افزود: این عملیات روانی و مزاحمت ها و تحریم های اقتصادی در طول تاریخ علیه هیچ کشوری انجام نشده است، مقامات ارشد امریکایی اعلام کردند که از راه نظامی نمی شود ایران را شکست داد.

,

اسلامی اضافه کرد: اعلام کردند که تنها از راه اقتصادی و هدف قرار دادن مقبولیت نظام جمهوری اسلامی، تنها راه مقابله با ایران است.

,

وی با بیان اینکه در شرایط دفاع مقدس همه از جان و مال خود برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی گذشتند، خاطر نشان کرد: امروز کشور درگیر جنگ اقتصادی است و راه برون رفتن و پیروزی در این جنگ، هماهنگی و همدلی در بنیه اقتصادی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه