logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تأکید نشست امنیتی تهران بر تدوین راهبرد امنیتی جمعی برای مقابله با داعش

تأکید نشست امنیتی تهران بر تدوین راهبرد امنیتی جمعی برای مقابله با داعش
در نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای که روز گذشته در تهران برگزار شد بر لزوم تدوین راهبرد امنیتی جمعی برای مقابله با داعش تأکید شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پایان نشست یک‌روزه دبیران، مشاوران امنیت ملی و مقامات عالی‌رتبه امنیتی هفت کشور ایران، روسیه، چین، هند، افغانستان، تاجیکستان و ازبکستان که با موضوع افغانستان در تهران برگزارشد، دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان میزبان این نشست در بیانیه‌ای با اشاره به چالش‌های مشترکی که با ماهیت فراملی، امنیت کشورهای منطقه را تهدید می‌کند، بر لزوم ایجاد سازوکارهای همکاری منطقه‌ای برای مواجهه با این مشکلات تأکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دومین نشست دبیران و مشاوران امنیت ملی و مقامات عالی‌رتبه امنیتی کشورهای منطقه در خصوص افغانستان، در تاریخ 18 دسامبر (27 آذر 1398) با میزبانی جمهوری اسلامی ایران و با شرکت نمایندگان جمهوری اسلامی افغانستان، جمهوری خلق چین، جمهوری فدراتیو روسیه، جمهوری تاجیکستان، جمهوری هند و جمهوری ازبکستان در تهران برگزار و بر موارد زیر تأکید شد؛

1) با آگاهی از این‌که چالش‌های مشترکی با ماهیت فراملی از جمله تروریسم، مواد مخدر، جرائم سازمان‌یافته، مهاجرت، فقر، سطح پایین آموزش و ضعف اقتصادی امنیت کشورهای منطقه را تهدید می‌کند؛ بر کم‌اثر بودن اقدامات منفرد هر یک از کشورها برای مواجهه با این چالش‌ها تأکید کرده لزوم ایجاد سازوکارهای همکاری منطقه‌ای برای مواجهه با این مشکلات را مورد توجه قرار دادند.
2) با توجه به اهمیت ارتباطات منطقه‌ای در توسعه اقتصادی و تولید ثروت و تأثیر آن بر امنیت منطقه، بر لزوم همکاری جمعی برای ایجاد و تقویت مسیرهای ترانزیتی امن و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، تسهیل روابط تجاری بین خود و تداوم برنامه‌های کمک به بازسازی افغانستان تأکید نمودند.
3) با در نظر گرفتن اهمیت انرژی در رشد و توسعه اقتصادی کشورهای منطقه و جهان، بر حق همه کشورهای صادرکننده نفت و گاز برای تأمین نیازهای بازار انرژی و حق کشورهای واردکننده برای دسترسی آزادانه به بازار انرژی در منطقه تأکید و توافق نمودند سازوکارهای منطقه‌ای برای مقابله با محدودیت‌های اجباری و تحمیل سیاست‌های انرژی به کشورها را مورد بررسی و توافق قرار دهند.
4) با توجه به آن‌که مسأله افغانستان راه‌حل نظامی ندارد؛ تأکید نمودند تنها راه ایجاد صلح و امنیت در افغانستان، توافق مذاکره‌شده بین‌الافغانی با مالکیت و کنترل افغانستان خواهد بود.
5) از روند صلح با مشارکت تمام اقشار مردم افغانستان حمایت کرده، کلیه طرف‌های درگیر را به شمول طالبان به شرکت در گفت‌وگوهای بین‌الافغانی به‌منظور یافتن راه‌حل سیاسی دعوت نمودند.
6) با توجه به این‌که ادامه حضور نیروهای نظامی خارجی در افغانستان یکی از مهم‌ترین دلایل ادامه جنگ و تداوم بی‌ثباتی شناخته می‌شود، بر ضرورت خروج هرچه سریع‌تر و مسئولانه نیروهای نظامی خارجی با مشورت دولت افغانستان به‌عنوان یک گام مثبت در مسیر صلح، تأکید نمودند.
7) نظر به ضرورت کمک به دولت افغانستان برای تأمین امنیت بعد از خروج نیروهای نظامی خارجی به‌عنوان لازمه رسیدن به صلح پایدار، شرکت کنندگان توافق نمودند که یافتن راه‌های مناسب برای همکاری‎های دفاعی ــ امنیتی دسته‌جمعی با دولت افغانستان در دستور کار مشورت‌های منطقه‌ای قرار گیرد.
8) ضمن ابراز نگرانی از روند انتقال داعش به افغانستان و تأکید بر آن‌که داعش در مرزهای ملی افغانستان محدود نخواهد ماند؛ بر تدوین راهبرد امنیتی جمعی برای مقابله با داعش به‌عنوان ضرورتی فوری، تأکید کردند.
9) با اذعان به تأثیرات امنیتی مهاجرت در درون مرزهای ملی و نیز مهاجرت‌های بین‌المللی، بر لزوم پرداختن به علل ریشه‌ای آن و تدوین سیاست‌های منسجم بین کشورهای منطقه برای کنترل آثار مهاجرت و نیز اهمیت مساعدت کشورهای توسعه‌یافته به کشورهای منطقه در این رابطه، تأکید کردند.
10) با آگاهی از ارتباط برخی شبکه‌های مواد مخدر و جرائم سازمان‌یافته با گروه‌های تروریستی، بر لزوم هماهنگی در اجرای سیاست‌های مبارزه با کِشت، تولید و ترانزیت مواد مخدر و افزایش ارتباطات کاری بین دستگاه‌های ذی‌ربط کشورها تأکید کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه