دسته‌گل تازه مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه؛

یک مجمع انتخاباتی ورزشی و این همه حاشیه؟!

یک مجمع انتخاباتی ورزشی و این همه حاشیه؟!
اداره‌کل ورزش و جوانان در اقدامی خلاف قانون با ثبت‌نام جدید از کاندیداها سعی در برگزاری مجمع انتخاباتی هیات اسکواش بعد از ماه‌ها تعلل در این زمینه دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، پس از تعلل چندماهه در برگزاری مجمع انتخاباتی هیات اسکواش کرمانشاه که حرف و حدیث های فراوانی به همراه داشت، حالا اداره‌کل ورزش و جوانان استان تصمیم به برگزاری این مجمع اما با سازوکاری خلاف قانون دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,

این موضوع به ثبت‌نام جدید از کاندیداهای ریاست این هیات برمی‌گردد و این در حالی است که پیش‌تر از طریق درج در جرائد کثیرالانتشار انجام شده و این ثبت‌نام دوباره خلاف قانون است.

,

جهانگیری، سرپرست هیئت اسکواش کرمانشاه یکی از معترضین به این موضوع است و می‌گوید در حالی که مردادماه ثبت‌نام کاندیداهای ریاست هیئت اسکواش از طریق درج در جرائد کثیرالانتشار انجام و ادامه روند به صورت قانونی طی شد و بنده به عنوان سرپرست تا زمان برگزاری مجمع در هیات اسکواش فعالیت دارم اخیرا ثبت‌نام مجدد از کاندیداهای ریاست مجمع اسکواش انجام شده است در حالی که وجهه قانونی ندارد.

,

بنا به گفته وی، در ثبت نام قبلی ۵ نفر کاندیدا تایید صلاحیت شدند و ثبت‌نام مجدد کاری خلاف قانون و رویه ای ناپسند و مذموم است.

,

در چهاردهم مهرماه امسال از سوی ورزش و جوانان با سرپرست هیئت اسکواش تماس گرفته شد که با توجه به اینکه استعلام افراد ثبت‌نام شده در هیئت هنوز اخذ نشده، تاریخ برگزاری مجمع به زمان دیگری موکول شود و در نهایت در تاریخ چهارم آبان‌ماه برای برگزاری مجمع اعلام آمادگی کردند و قرار شد مجمع در تاریخ هیجدهم آبان برگزار شود که به دلیل تداخل با برنامه دیگری این تاریخ به ۲۰ آبان موکول شد و یک شب قبل از برگزاری این تاریخ نیز طی تماسی خواستار تغییر مجدد زمان برگزاری شدند.

 سرپرست هیئت اسکواش کرمانشاه می‌گوید: اینکه مسئولان ورزش و جوانان به صورت مکتوب خواستار برگزاری مجمع شدند و آمادگی خود را مبنی بر برگزاری مجمع اعلام کردند به معنای پذیرش استعلام است و با ثبت نام مجدد می‌خواهند مهره‌چینی کنند؟

,
,
,

چنین موضوعات و حواشی در برگزاری مجامع انتخاباتی هیات های ورزشی استان موجب اعتراضات و واکنش‌های شدید ورزشکاران و ورزش دوستان استان شده و عملکرد و حسن نیت مدیرکل ورزش و جوانان استان را زیر سوال برده است و به نظر بهتر است وزارت ورزش و جوانان فکری جدی به حال ورزش رو به قهقرای این استان داشته باشد.

,

انتهای  پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه