نماینده مردم کهنوج ؛
وزیر علوم پیشنهادی باید نسبت به انقلاب و ارزش ها متعهد باشد
نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر علوم پیشنهادی به مجلس باید نسبت به انقلاب و ارزش هایش متعهد باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کرمان 1400؛ حجت الاسلام محمدرضا امیری کهنوج نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی در رابطه با ویژگی ها و شاخص های وزیر علوم گفت: وزیر علوم پیشنهادی باید به محیط وزارتخانه علوم آشنا باشد و مقبولیت خوبی هم بین جامعه علمی و دانشگاهی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان 1400, ,
,
, مجلس شورای اسلامی
,وی افزود: وزیر علوم پیشنهادی باید بتواند اهداف دانشگاه را در راستای توسعه ،گسترش علم و کار علمی و تحقیقاتی پیش ببرد.
,امیری کهنوج در پاسخ به این سوال که مجلس به چه افرادی برای وزارت علوم رای می دهد،بیان کرد: وزیر علوم پیشنهادی باید مقبولیتی بین نمایندگان مجلس داشته باشد تا بتواند از نمایندگان مجلس رای اعتماد بگیرد.
,نماینده مردم کهنوج ادامه داد: انتظاری که مجلس و نمایندگان از دولت برای معرفی وزیر علوم دارند این است که باید شخصی معرفی شود که توان علمی بالایی برای اداره وزارتخانه داشته باشد و نسبت به انقلاب و ارزش ها هم متعهد باشد.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه