سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن خبر داد؛

جمع آوری کیک‌های آلوده به قرص در شهرستان بروجن

جمع آوری کیک‌های آلوده به قرص در شهرستان بروجن
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن گفت: بیش از 1000 عدد کیک و ویفر مشکوک به آلودگی با قرص از فروشگاه ها و مراکز عرضه و فروش جمع آوری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن کرمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن  در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز، گفت: پس از مشاهده ویفر آلوده به قرص در شهرستان بروجن، ضمن تشدید نظارت و بازرسی های بهداشتی در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، نسبت به جمع آوری محصولات آلوده و مشکوک اقدام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,

 
وی با بیان اینکه اقلام جمع آوری شده شامل کیک و ویفر می باشد، افزود: بیش از 1000 عدد محصول آلوده به قرص و یا مشکوک به آلودگی در 2 بِرند از سطح فروشگاه ها و سوپری های سطح شهرستان بروجن جمع اوری شد.
 
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن همچنین از تشدید نظارت نهادهای بهداشتی و امنیتی از روند تهیه و توزیع مواد غذایی در کشور خبر داد و اضافه کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، با در دست داشتن مستندات لازم به مراکز بهداشتی و انتظامی مراجعه نمایند.
 
محمدحسن کرمی ضمن تأکید بر تهیه مواد غذایی مصرف خانوار از مراکز عرضه مجاز و دارای پروانه، افزود: همشهریان عزیز از خرید هرگونه مواد غذایی مشکوک و دست کاری شده از دستفروشان و مراکز نامعتبر خودداری نمایند.
 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه